Mesaj tarihi: Mayıs 15 28 minutes ago, Peregrine said: Satıcı: Nepal Gönderimi sağlayan: Amazon (gönderen değil, dikkat) Bu durumda gönderen Amazon olmuyor mu yani? "Beklemek" demek yerine "Bekleme yapmak" saçmalığıyla benzer şeyler gibi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 50 minutes ago, Peregrine said: Gönderimi sağlayan: Amazon Şu "sağlamak" fiilini ota boka kullanıyorlar ve benim sigortalar atıyor. Güya anlamını kuvvetlenderecekler ama sıçıp batırıyorlar. Telefon destek birimleri de sürekli sağlamak sağlamak diyip duruyor gidip gırtlaklarını sıkasım geliyor. Beyinsizler. SEP and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 Ya işte, amazon bile bu topraklara girince bir çakallık geliyor, nasıl dalavere döndürsem diye düşünüyor. Havasından mı, suyundan mı, nedir çözemedim. 🤷🏻♂️ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 2 saat önce, MilesTeg said: Şu "sağlamak" fiilini ota boka kullanıyorlar ve benim sigortalar atıyor. Güya anlamını kuvvetlenderecekler ama sıçıp batırıyorlar. Telefon destek birimleri de sürekli sağlamak sağlamak diyip duruyor gidip gırtlaklarını sıkasım geliyor. Beyinsizler. Türkçe artık ilkokulda öğrendiğimiz Türkçe değil. Tamam dil dinamiktir ama verdiğiniz örnek de tersine evrim gibi bir şey. "Orası sürekli kırılma yapıyor" , "şişme yaptı" gibi kullanımlar da yaygınlaştı. Beni de deli ediyor. Şişme yaptı ne demek , şişti de geç. MilesTeg and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 (düzenlendi) Retro alışverişe devam. ASUS P4P800-X Cpu ve fan aldım. Najaz da bir tnt2 ateşlerse dx6 retro makina hazır. Gelsin need for speed 3 ve 4 Mayıs 15 SkyWarrior tarafından düzenlendi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 (düzenlendi) Elimde ki neredeyse güncelliğini koruyan Phanteks kasamı NZXT H9 Flow ile değiştirdim. Bu kasaya geçme amacım, aşırı uyguna hediye misali ile gelmiş olması ve kasanın ferahlığı beni benden almış olması. https://nzxt.com/product/h9-flow https://youtu.be/lr0boWDzPtA?si=lJg24r5wYIXqyTYL PSU ve her şey kasanın arkasında ki bölmede. Önde hiç bir şey yok. Aşırı geniş ve hava akımı çok daha başarılı. Şöyle söyleyim. C23 testinde 62 derece görüyorum şuan ( Eski kasa da 89 görüyordum. ) Bunun nedeni eski kasada radyatör çıkış kısmı kapalı. Sadece yanlar açık. Hava tahliyesi haliyle daha zayıf olduğundan ısıyı hemen boşaltamıyordu. Şimdi ise üst taraf tamamen açık. Anında hava ısı tahliyesi gerçekleşiyor. 20 dereceye farketti. Aynı şekilde Phanteks de ön taraf da kapalı. Sadece yanlardan hava emiyordu. Bunda ise yine tamamen açık. Göstermem gerekirse, eski kasamda ki hava alış ve tahliye kısımlarında ki aralıklar bu şekildeydi: Mayıs 15 jackjoker tarafından düzenlendi Chronos, Najaz and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 @jackjoker Phanteks'i sattın demek, seni asla affetmeyeceğim başkan. Görüşmeyelim bir süre Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15 19 dakika önce, stardust said: @jackjoker Phanteks'i sattın demek, seni asla affetmeyeceğim başkan. Görüşmeyelim bir süre başkan benim phanteks senin serinin çok gerisinde. artık yaşlandı affet beni :). senin model olsa zaten satmam buna benziyor. ama artık yaşını belli ediyordu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16 (düzenlendi) 8 saat önce, Altan Yoklar said: Türkçe artık ilkokulda öğrendiğimiz Türkçe değil. Tamam dil dinamiktir ama verdiğiniz örnek de tersine evrim gibi bir şey. "Orası sürekli kırılma yapıyor" , "şişme yaptı" gibi kullanımlar da yaygınlaştı. Beni de deli ediyor. Şişme yaptı ne demek , şişti de geç. Bana dun Toronto buyukelciliginden bir eposta geldi. Icerisinde o kadar cok imla hatasi vardi ki hayret edersiniz. Bugun de telefonla aradilar konustum epostayi atan hanim hanimcik bir kiz, simdi bir sey desem adim gibi eminim telefonu kapadiktan sonra arkadasina “morugun teki tatava yapti iki saat” diyecek. Agzimi acmadim. Velhasilikelam dil elden gidiyor azizim. 😅 Mayıs 16 Chronos tarafından düzenlendi anan MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:35 (düzenlendi) @Chronoso "hanım hanımcık kızın" bulunduğu yere hakederek geldiğini mi düşünüyorsunuz? Cuma günü saat 07:36 wazzap tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:50 (düzenlendi) Koçailem marketten 14.800TL'ye Segway Ninebot Kickscooter F2 Plus Scooter aldım. Sağa sola birşeyler almaya giderken kullanmayı planlıyorum Bakalım nasıl çıkacak. Cuma günü saat 08:53 antibit tarafından düzenlendi yarimpower, Squall, Mono and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:43 (düzenlendi) JJ'in gazına gelip ben de kasa aldım. Lancool 205 Mesh Satılık Phanteks P350X Cuma günü saat 09:58 wazzap tarafından düzenlendi jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:51 1 saat önce, antibit said: Koçailem marketten 14.800TL'ye Segway Ninebot Kickscooter F2 Plus Scooter aldım. Sağa sola birşeyler almaya giderken kullanmayı planlıyorum Bakalım nasıl çıkacak. bunlarda alkol limiti 0.20 promil, yakın arkadaşım ceza yedi 2 ay önce... aklınızda olsun Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 10:53 1 saat önce, Forgotten said: bunlarda alkol limiti 0.20 promil, yakın arkadaşım ceza yedi 2 ay önce... aklınızda olsun Çevirmeye takılıyor muyuz bunlarla yuh bilmiyordum teşekkürler bilgi için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:23 2 saat önce, antibit said: Çevirmeye takılıyor muyuz bunlarla yuh bilmiyordum teşekkürler bilgi için. evet, çeviriyorlar, ehliyete el koyma yok ama cezayı yapıştırıyorlar... arkadaş yakalandığında scooter'ı da şuraya bağla demişler martı zannedip, yok bu benim diip elinde devam etmiş Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:33 14 hours ago, jackjoker said: başkan benim phanteks senin serinin çok gerisinde. artık yaşlandı affet beni :). senin model olsa zaten satmam buna benziyor. ama artık yaşını belli ediyordu. Ocak dışısın. Phanteks'de kasa mı kalmadı gidip NZXT alıyorsun. Phanteks'in Türkiye'deki marka elçisine yakışmadı bu durum, gerekli makam ve mercilere bildiriyorum bu hainliği Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:36 1 dakika önce, stardust said: Ocak dışısın. Phanteks'de kasa mı kalmadı gidip NZXT alıyorsun. Phanteks'in Türkiye'deki marka elçisine yakışmadı bu durum, gerekli makam ve mercilere bildiriyorum bu hainliği Ocak dışısın tabirini okuyunca @wazzap mı yazıyor sandım baktım sensin 😊 başkan valla çok çok çok uyguna aldım. Hediye gibi geldi yani. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:40 2 minutes ago, jackjoker said: Ocak dışısın tabirini okuyunca @wazzap mı yazıyor sandım baktım sensin 😊 başkan valla çok çok çok uyguna aldım. Hediye gibi geldi yani. ben almamam. Phanteks'in üstüne gül kokladın sen. Tarih yazacak bunu. Geri dönmek isteyeceksin ama haber salacağım bir daha kimse sana Phanteks satmayacak, gözün yaşlı kapı kapı dolaşacaksın ama vermeyecekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:48 @stardustforumda Phanteksli bir sen kaldın. Ocak dışısın. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:58 9 minutes ago, wazzap said: @stardustforumda Phanteksli bir sen kaldın. Ocak dışısın. NZXT alıp dizlerimin üstünde yaşamaktansa, Phanteks ile ayaklarımın üstünde ölürüm. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 10:24 (düzenlendi) 2 haftadır falan Windows random freeze yapıp çıldırtıyordu beni. Grafik kartı sürücüsünden şüphelendim, ramden şüphelendim, anakarttan şüphelendim. Hatta yeni Anakart alıyordum az daha. İşin sonunda sorunun bozulan bir SATA kablosundan kaynaklandığını az önce yeni bir kabloyla değişince anladım. Vay arkadaş. Not: Ayrıca Phanteks candır. Cumartesi günü saat 10:25 Erwin tarafından düzenlendi stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 10:49 (düzenlendi) On 5/15/2025 at 2:49 PM, Squall said: Sıkıntı çıkmaz dert etme. Alet zaten 50 yıldır endüstri standardı haline gelmiş 9 yıl önce teknoseyirde incelenmiş falan Tek kat balonlu naylona sarıp, poşete koyup göndermişler. Neyse ki ürün kutusu sağlam yapılı olduğu için göçük pek yok. Güvenlik bandı da gördüğüm kadarıyla açılmamış olarak geldi, taktım çalışıyor. Detaylı test edip paylaşırım. Yalnız sadece şarj eden iki portta 2.4 amper yazıyor her birinde, aslında ikisi toplam 2.4. Ampere uygulamasıyla telefondan bakınca 1000 civarı çıktı. Edit: Şarj portları benim dediğim gibi değilmiş, şarj zaten 80-90 gibi olduğu için telefon şarj almayı yavaşlatmış sanırım. ŞArj seviyesi düşükken normal 5v-2a kadar hızlı şarjetti 1600-1700mAh gösterdi ampere uygulaması, zaten hub'ın elektrik adaptör output değeri 40W'a yakın, tüm portları doldurup tam kapasite yüklensen bile sorun olmayacak gibi görünüyor. Sadede gelirsek cihaz şimdilik çok iyi görünüyor. Cumartesi günü saat 18:39 Peregrine tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:11 (düzenlendi) On 16.05.2025 at 0:43 PM, wazzap said: JJ'in gazına gelip ben de kasa aldım. Before and after fotoğraflarını bir ara yaparım. Pazartesi günü saat 11:12 wazzap tarafından düzenlendi SEP, Squall, allreadydead and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:14 3 saat önce, wazzap said: Before and after fotoğraflarını bir ara yaparım. Beğendim ama böyle olmaz kurulsun içine 9070 xt konsun GPU Holder yerleştirilsin öyle düzgün foto isteriz wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 21:22 Sene 2001... Sony, çük-size MicroMV kasede 60 dakika DVD kalitesinde MPEG2 video kaydeden kamera yapmış; şeytan icadı... Sony DCR-IP7E MicroMV Kamera TiesTorN, wazzap and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş