Mesaj tarihi: Ağustos 20 On 05.08.2025 at 16:13, JardeL said: Bu sefer TEMU yerine orijinalden gideyim dedim... Camurluk yerine hava filtresi gondermisler... Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28 (düzenlendi) Bosch buzdolabı aldım Bosch KGN76CIE0N. . https://www.bosch-home.com.tr/tr/product/buzdolaplari-derin-dondurucular/buzdolaplari/alttan-donduruculu-buzdolaplari/KGN76CIE0N Kendi sitesinde 67.750 tl ( 9.740 liralık su sebili hediyeli RDW1276 ). Hepsiburada, trendyol ,n11... gibi yerlerde en düşük 45.000 lira civarında. Bayisinden peşin 50.000 liraya aldım , sebil yok tabi. Buzdolabı stokta vardı ertesi gün servis getirdi. Henüz çalıştırdık nedir ne değildir daha bilmiyorum. Güncelleme: 9 gün kullanımdan sonra buzdolabı yorum. Spoiler Bu arada geçen hafta aldığım Bosch KGN76CIE0N buzdolabı (bilgileri 5-6 mesaj üstte ) sessiz çalışıyor ve iç hacimi eskisine göre büyük , ne koysak alıyor. Bu bakımda çok memnunum. Fakat aldığımdan beri soğutucu kısmı +2 dereceye ayarlı ,ve daha düşüğü yok. Buzdolabı kısmındaki şişe bira , sürahideki su evet oldukça soğuk fakat insanı rahatsız eden buzz gibi değil. İçinde üzerinde sıfır selsiyus derece ibaresi olan olan 2 çekmecesi var üzerinde fish&meat yazıyor. Bu fish&meat kısmının cold ve extra cold ayarı var. Buraya peynir tereyağ , et koydum. Onun altında da sebze ve meyve saklanan büyük kısımlar var. Burada da nem ayarı var. Onun altında da alt kapak ve derin dondurucu kısmı. Derin dondurucu -18'e ayarlı ve -24'e kadar gidiyor . Sonuç olarak buzdolabı en düşük ayar olan +2 dereceye ayarlı ve suyu içilemeyecek ya da rahatsız edecek kadar soğutmuyor. Yemekler cam kapta soğuk , meyve sebze soğuk rengi dokusu güzel , nem ayarlı bölge gerçekten taze tutuyor gibi. Evde 3 kişiyiz kapı sürekli açılıp kapanıyor. Mutfak aşırı sıcak değil ama yaz ayı tabi serin değil. Dolabın sağında solunda ve üzerinde yeterince boşluk var. Durumdan emin olmak için yarın sabah kontrol edeceğim. Gece boyu kapak kapalı kalacağı için net sonuca böyle ulaşacağım. Bulursam bir derece alayım düşük ısı-sıcaklık neyse onu ölçen. En düşük ayarda bu şekildeyse 5 sene sonra çeşitli sebeplerle performans kaybı yaşanırsa sorun olabilir gibi geliyor ... Cumartesi günü saat 14:39 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Omfs, yarimpower, JardeL and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29 (düzenlendi) Tesla Mobile Connector; araci 220v prizden sarj edebilmek icin… Ağustos 30 JardeL tarafından düzenlendi escape, Mono, Squall and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1 On 8/30/2025 at 0:17 AM, JardeL said: Tesla Mobile Connector; araci 220v prizden sarj edebilmek icin… Bu sene korkudan yazlıkta kullanamadım bunu, yazlığın elektrik hattı nedir bilemediğim için çekindim. Durduk yere evi yakmayalım:) Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1 (düzenlendi) 3 saat önce, escape said: Bu sene korkudan yazlıkta kullanamadım bunu, yazlığın elektrik hattı nedir bilemediğim için çekindim. Durduk yere evi yakmayalım:) Sikinti cikacagini sanmiyorum ya, hat sikintiliysa uygulamada uyari veriyor sarj hizi azaldi vs. diye, Amper degerini azaltinca sorunsuz sarj ediyor... Bunda denemedim ama arcelik wallbox'ta boyle bir durum yasamistim... Bunun en buyuk problemi calinma problemi olabilir... Eylül 1 JardeL tarafından düzenlendi escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 13:16 Bu fiyatlarla urunler gumrukten gecti ve tek paket halinde elime ulasti... Firma kendisi oduyor heralde gumruk bedellerini... escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 05:57 16 hours ago, JardeL said: Bu fiyatlarla urunler gumrukten gecti ve tek paket halinde elime ulasti... Firma kendisi oduyor heralde gumruk bedellerini... Hocam nereden aldın linki vs mevcut mu kolayında? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 06:29 26 dakika önce, escape said: Hocam nereden aldın linki vs mevcut mu kolayında? Site bu; [ https://www.tesery.com/ ] ... %10 indirim kodu: TESERY Bu arada paspaslar XPE, daha once TR'den TPE almistim, uzerine bastigin gibi tum toz kir bulasiyordu, bembeyaz oluyordu tozdan... Bunda oyle bir durum yok... Eski araclarimda hep orjinal kaucuk aliyordum, bunda kaucuk olmadigi icin bunu aldim ama gayet iyi... Guneslikler de cok hosuma gitti, cok kaliteli... Adamlarin paketlemesi filan da muazzam... escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 07:40 (düzenlendi) TV olarak ilk defa inceleme vs okumadan Hisense 50E7Q aldim. Amazon iyi hos ama voucher ve indirime denk gelince insana fazla hizli karar verdiriyor. Zaten TV'den büyük beklentilerim de olmadigi icin ucuz görünce yapistirdim gectim. Televizyonu istedigim zaman odalar arasinda gezdirebilecegim bir TV standi da ariyordum sonunda Amazon 'da indirim ve voucher ile yakalayinca TV ile birlikte onu da siparis ettim. Ikisi bir arada 349 Euro'ya maloldu. Simdi ayni ürünlere bakiyorum 459 Euro tutuyor gibi görünüyor. Cumartesi günü saat 07:41 Definitive tarafından düzenlendi allreadydead and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 07:49 Ben TV işini Samsung S90F uzun bir süre kapattığımı düşünüyorum. Bugün gelip kuracaklar ve bir problem çıkmazsa sonrasında artık TV falan bakmak istemiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 08:48 58 minutes ago, allreadydead said: Ben TV işini Samsung S90F uzun bir süre kapattığımı düşünüyorum. Bugün gelip kuracaklar ve bir problem çıkmazsa sonrasında artık TV falan bakmak istemiyorum Ben hala OLED'lerden çekiniyorum, "3 sene sonra kucağımıza alırsak" diye QN90F baktım geçen haftasonu. Hatta neredeyse bayiden 1/4'e yakın ek indirim yaptırarak alıp çıkıyordum ama son anda vazgeçtim. Aynı ayarda TV'ler değil elbette, S90F çok çok daha iyi ama yurdum insanı tüketici mantığını hala söküp atamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 09:00 Bir yontemle insanlarin TV degisiklik frekansini düsürmeleri lazim. Satin alinip 10-15 sene kullanilan bir cihaz olmaz bu devirde. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 14:35 (düzenlendi) Işıklı tavan vantilatörü aldım. 13.999 TL. Filips bliss siyah. Pervaneleri şeffaf ve çalışmadığı zaman kapanıyor görülmüyor. 3 farklı kelvinde ışık veriyor. Kumandası var. Farklı sitelerde yorum okudum , beğenilen bir ürün, zayıf kısmı ışık şiddeti değiştirilmiyor , ledler dimmable değil. Henüz kurmadım . https://www.youtube.com/watch?v=XCLuriomtKc Bu arada geçen hafta aldığım Bosch KGN76CIE0N buzdolabı (bilgileri 5-6 mesaj üstte ) sessiz çalışıyor ve iç hacimi eskisine göre büyük , ne koysak alıyor. Bu bakımda çok memnunum. Fakat aldığımdan beri soğutucu kısmı +2 dereceye ayarlı ,ve daha düşüğü yok. Buzdolabı kısmındaki şişe bira , sürahideki su evet oldukça soğuk fakat insanı rahatsız eden buzz gibi değil. İçinde üzerinde sıfır selsiyus derece ibaresi olan olan 2 çekmecesi var üzerinde fish&meat yazıyor. Bu fish&meat kısmının cold ve extra cold ayarı var. Buraya peynir tereyağ , et koydum. Onun altında da sebze ve meyve saklanan büyük kısımlar var. Burada da nem ayarı var. Onun altında da alt kapak ve derin dondurucu kısmı. Derin dondurucu -18'e ayarlı ve -24'e kadar gidiyor . Sonuç olarak buzdolabı en düşük ayar olan +2 dereceye ayarlı ve suyu içilemeyecek ya da rahatsız edecek kadar soğutmuyor. Yemekler cam kapta soğuk , meyve sebze soğuk rengi dokusu güzel , nem ayarlı bölge gerçekten taze tutuyor gibi. Evde 3 kişiyiz kapı sürekli açılıp kapanıyor. Mutfak aşırı sıcak değil ama yaz ayı tabi serin değil. Dolabın sağında solunda ve üzerinde yeterince boşluk var. Durumdan emin olmak için yarın sabah kontrol edeceğim. Gece boyu kapak kapalı kalacağı için net sonuca böyle ulaşacağım. Bulursam bir derece alayım düşük ısı-sıcaklık neyse onu ölçen. En düşük ayarda bu şekildeyse 5 sene sonra çeşitli sebeplerle performans kaybı yaşanırsa sorun olabilir gibi geliyor ... ................................ 8 Eylül GÜNCELLEME: Resimdeki dereceyi buzdolabının içine koydum. 6-7 derece arası çıktı. Fakat şu var dereceyi koyduktan sonra bekledim ve derece kapandı. Dolabı aç dereceyi al aç bu geçen 4-5 saniyede soğuk hava anında dışarı çıkıyor. Derece elimde bakıyorum 2 saniyede 1 derece artıyor . Fishand Meat çekmecesini extra cold yaptım , orası tüm buzdolabı kısmını etkiliyor. Derin Dondurucuyu -20'ye düşürdüm (Bunun bir faydası olmayabilir iki bağımsız kısım çünkü) Bardağın içine su koydum dereceyi suya batırdım sabah ölçtüm su 2.8 derece idi. (0 derece fish meat yazan yer değil - orası daha soğuktur muhtemelen) İçtim gerçekten soğuktu. 1-Şu extra cold ayarlamam işe yaradı. 2-Buzdolabı sürekli açılıp kapandığı için içindeki hava kolay kolay 3-4 derecelere düşmüyor. Fakat cam kaplar , içindeki yemekler sıvılar normal olarak anında ısınmıyor. 2.8 dereceyi gördükten sonra daha da bir rahatladım. Şu fish and meat 0 derece yazan yeri de ölçeyim bugün. dün 09:47 Altan Yoklar tarafından düzenlendi JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 16:26 (düzenlendi) 1 saat önce, Altan Yoklar said: Bu arada geçen hafta aldığım Bosch KGN76CIE0N buzdolabı (bilgileri 5-6 mesaj üstte ) sessiz çalışıyor ve iç hacimi eskisine göre büyük , ne koysak alıyor. Bu bakımda çok memnunum. Fakat aldığımdan beri soğutucu kısmı +2 dereceye ayarlı ,ve daha düşüğü yok. Buzdolabı kısmındaki şişe bira , sürahideki su evet oldukça soğuk fakat insanı rahatsız eden buzz gibi değil. İçinde üzerinde sıfır selsiyus derece ibaresi olan olan 2 çekmecesi var üzerinde fish&meat yazıyor. Bu fish&meat kısmının cold ve extra cold ayarı var. Buraya peynir tereyağ , et koydum. Onun altında da sebze ve meyve saklanan büyük kısımlar var. Burada da nem ayarı var. Onun altında da alt kapak ve derin dondurucu kısmı. Derin dondurucu -18'e ayarlı ve -24'e kadar gidiyor . Sonuç olarak buzdolabı en düşük ayar olan +2 dereceye ayarlı ve suyu içilemeyecek ya da rahatsız edecek kadar soğutmuyor. Yemekler cam kapta soğuk , meyve sebze soğuk rengi dokusu güzel , nem ayarlı bölge gerçekten taze tutuyor gibi. Evde 3 kişiyiz kapı sürekli açılıp kapanıyor. Mutfak aşırı sıcak değil ama yaz ayı tabi serin değil. Dolabın sağında solunda ve üzerinde yeterince boşluk var. Durumdan emin olmak için yarın sabah kontrol edeceğim. Gece boyu kapak kapalı kalacağı için net sonuca böyle ulaşacağım. Bulursam bir derece alayım düşük ısı-sıcaklık neyse onu ölçen. En düşük ayarda bu şekildeyse 5 sene sonra çeşitli sebeplerle performans kaybı yaşanırsa sorun olabilir gibi geliyor ... Biri kışlıkta biri yazlıkta olmak üzere 2 Siemens buzdolabı var. Benzer şekilde aşırı soğutma yapmıyorlar. Daha çok enerji tasarrufuna odaklanılmış gibi. Ancak soğutma bakımından sorunumuz olmadı. Sadece yavaş soğutuyor gibi geldi. Mesela plastik şişedeki suyu sabah koy akşama anca soğuyor. Ancak ısıyı daha iyi ileten bir cam şişedeki su çok daha çabuk soğuyor. Kışlıktaki büyük olan yıllardır sessiz çalışırken yazlıktaki ikinci yılında zırlamaya başladı. Abimde de Bosch var o da sessiz çalışıyor. Cumartesi günü saat 16:28 achfighter tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 16:33 (düzenlendi) On 06.09.2025 at 19:26, achfighter said: Biri kışlıkta biri yazlıkta olmak üzere 2 Siemens buzdolabı var. Benzer şekilde aşırı soğutma yapmıyorlar. Daha çok enerji tasarrufuna odaklanılmış gibi. Ancak soğutma bakımından sorunumuz olmadı. Sadece yavaş soğutuyor gibi geldi. Mesela plastik şişedeki suyu sabah koy akşama anca soğuyor. Ancak ısıyı daha iyi ileten bir cam şişedeki su çok daha çabuk soğuyor. Kışlıktaki büyük olan yıllardır sessiz çalışırken yazlıktaki ikinci yılında zırlamaya başladı. Abimde de Bosch var o da sessiz çalışıyor. İçime su (buzz gibi ) serptiniz. Eski kullandığım bosch dolap artık buzlanıyor defrost yapmıyor hatta içine koyduğumuz bazı şeyler rafın en arkasındaysa donuyordu. Onun o kontrolsüz soğukluğuna alıştık belki de. Yiyecekler soğuk , geniş , temiz , sessiz . Hanım mutlu ben mutlu , case closed. .................................................................. 8 Eylül GÜNCELLEME: Resimdeki dereceyi buzdolabının içine koydum. 6-7 derece arası çıktı. Fakat şu var dereceyi koyduktan sonra bekledim ve derece kapandı. Dolabı aç dereceyi al aç bu geçen 4-5 saniyede soğuk hava anında dışarı çıkıyor. Derece elimde bakıyorum 2 saniyede 1 derece artıyor . Fishand Meat çekmecesini extra cold yaptım , orası tüm buzdolabı kısmını etkiliyor. Derin Dondurucuyu -20'ye düşürdüm (Bunun bir faydası olmayabilir iki bağımsız kısım çünkü) Bardağın içine su koydum dereceyi suya batırdım sabah ölçtüm su 2.8 derece idi. (0 derece fish meat yazan yer değil - orası daha soğuktur muhtemelen) İçtim gerçekten soğuktu. 1-Şu extra cold ayarlamam işe yaradı. 2-Buzdolabı sürekli açılıp kapandığı için içindeki hava kolay kolay 3-4 derecelere düşmüyor. Fakat cam kaplar , içindeki yemekler sıvılar normal olarak anında ısınmıyor. 2.8 dereceyi gördükten sonra daha da bir rahatladım. Şu fish and meat 0 derece yazan yeri de ölçeyim bugün. dün 09:47 Altan Yoklar tarafından düzenlendi achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 22:01 On 06/09/2025 at 11:48 AM, SEP said: Ben hala OLED'lerden çekiniyorum, "3 sene sonra kucağımıza alırsak" diye QN90F baktım geçen haftasonu. Hatta neredeyse bayiden 1/4'e yakın ek indirim yaptırarak alıp çıkıyordum ama son anda vazgeçtim. Aynı ayarda TV'ler değil elbette, S90F çok çok daha iyi ama yurdum insanı tüketici mantığını hala söküp atamadım. Valla S90F alırken en fazla düşündüğüm ve gidip geldiğim model de QN90F oldu. OLED olmasın diye de mediamarkt'a gittim aslında. Gidip oradan bakıp "değmez oled ya" deyip güya indirimle QN90F alacaktım. Soundbar ile 90k ya gelince dayanamadım, ters köşe oldum Neyse, voleybol, basketbol ve (maalesef) futbol milli maçını izleyince gayet keyif aldım televizyondan. Belki OLED olmasa da 65" olmasından dolayı keyif alırdım ama bilemiyorum artık tabii.. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce 2018'den beri, 2017 model LG OLED kullanıyorum. Alet 8, teknolojisi 9 yaşında. Tık demedi, hiç bir şekilde görüntüsünde bir şey olmadı ve kendisinin kırk yılda bir yaptığı piksel temizleme haricinde ben de özel bir şey yapmıyorum. Siz OLED'in neyinden çekiniyorsunuz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 22 saat önce 28 minutes ago, CandleGarden said: 2018'den beri, 2017 model LG OLED kullanıyorum. Alet 8, teknolojisi 9 yaşında. Tık demedi, hiç bir şekilde görüntüsünde bir şey olmadı ve kendisinin kırk yılda bir yaptığı piksel temizleme haricinde ben de özel bir şey yapmıyorum. Siz OLED'in neyinden çekiniyorsunuz? Genellikle burn-in konusu. Uzun süreli testlere bakıyorum, yeni nesil paneller artık bu sorunu türlü yöntemlerle aşmış (ya da en azından oluşmasını ötelemiş) gibi ama OLED'ler artık 7-8 sene dayanır olduysa ciddi düşünmenin zamanı gelmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce bilen biliyor forumda ilk OLED monitörleri alan kişilerdenim. O dönemden beri monitörü her gün kullanıyorum. Hatta bende 2 OLED monitör var yanyana. İkisinde de yanma sorunu yaşamadım. Ki köküne kadar da kullanıyorum. Oled yanar mı diye soranları anlamıyorum. Kaç senelik plazma tv si olanlar bile doğru kullanıldığında yanma sorunu yaşamıyor. Günümüzde isteseniz bile yakamazsınız OLED leri koruma modları yüzünden. Ha illa ben yakacağım kendi kendime kaşınacağım diyen varsa tabi ki yakabilir. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Bende 3 yıldır falan deli gibi gece gündüz oyun oynadım sıfır sıkıntı. Zaten 2. eldi aldığımda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce (düzenlendi) 1 saat önce, jackjoker said: bilen biliyor forumda ilk OLED monitörleri alan kişilerdenim. O dönemden beri monitörü her gün kullanıyorum. Hatta bende 2 OLED monitör var yanyana. İkisinde de yanma sorunu yaşamadım. Ki köküne kadar da kullanıyorum. Oled yanar mı diye soranları anlamıyorum. Kaç senelik plazma tv si olanlar bile doğru kullanıldığında yanma sorunu yaşamıyor. Günümüzde isteseniz bile yakamazsınız OLED leri koruma modları yüzünden. Ha illa ben yakacağım kendi kendime kaşınacağım diyen varsa tabi ki yakabilir. 2019 model oled 1080p 55'' LG güzel güzel kullanıyordum. İlkbaharda okul kapanırken çocuğun odasından kendi tv'sini (eski lcd) aldık , çok sarmıştı youtube'a. O da salondaki Oled'e dadandı. 1 Ayda saatlerce youtube izleye izleye üstte ince bir çizgi yandı sanırım. Her zaman-her renkte değil ama bazen o kısımdaki bozukluk görülüyor. Çok zor değil zarar vermek. Ama bu konuyu duymuş bilen biriyseniz dediğinizde haklısınız zarar vermezsiniz. 9 saat önce Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce Quote 1 Ayda saatlerce youtube izleye izleye üstte ince bir çizgi yandı sanırım. Doom scrolling? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce Saatlerce oyun oynama videoları izliyordu. Üstteki siyah bantın bittiği yerde o iz , yatay. Okul bittiği bir hafta evdeydi ben işteydim hanım da ilgilenmeyince... Ekran karşısında uyuyordu ya da belki o şekilde bırakıp gitti , 9 yaşında , anlattım defalarca ama çocuk , bir kulaktan girdi diğerinden çıktı demek. Aslında izin vermemeliydim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce (düzenlendi) Plazma yakmışlığım var ilk çıkanlardan, TV logosu, altyazı falan kalmıştı üzerinde. OLED ancak 2017’den beri kullanmış olduğum TV var, normal TV kanalı seyretmesem de Netflix vb için kullanıyorum, herhangi bir problemi halen yok. Monitörde de sıkıntı olmadı, birer yıl kullandım iki OLED monitör, ikisi de QD-OLED panelli bir sıkıntı görmedim ikisinde de. Ancak tabii uzun saatler boyunca 2D uygulamalar falan kullanılıyor ise sıkıntı olur. OLED monitör gıcıklıktan da kullanılmayabilir, bazıları mesela oyunun orta yerinde çat diye piksel optimizayonu yapacağım falan diyor, kapatıyorsun bir beş dakika sonra mesela açmaya kalkınca piksel optimizasyonu yarıda kaldı diyor, piksel kaydırma yapıyor, masaüstündeyken çok belli oluyor, ekran sağa yaslanıyor mesela. Mini-LED monitör de kullandım ancak onun da kendine göre sıkıntısı var. Sadece oyun oynamak için, arada Windows masa üstü kullanımı için yine OLED tercih sebebi, HDR çünkü başarılı baya. Mini-LED tam bu kadar olmuyor. 9 saat önce T800 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş