Eat my dust, dust eaters.
2 2

685 posts in this topic

Nazar boncuğu olur. Geçmiş olsun. Piyasada öküz çok.

Edited by rammstein

Nazar boncuğu değil de uykukaçıran olur kavgaçıkaran olur.(Boyanın başka birine kullanılmasından bahsediyorum çarpmadan değil)

Senelerdir böyle şeyler olmasın diye çabalayan birinden ve arabasından söz ediyoruz.

Bakalım Najaz mı haklı çıkacak yoksa TiesTorn mu?

Gerçi Ties kalan boyayı orada bırakmamıştır.

Değil mi?

Edited by Altan Yoklar

abi ilk olarak şunu söylemem lazım; bu forumda 20 senedir beraberiz, artık nickimin son harfinin de büyük olduğunu lütfen öğrenin :mrgreen:

2. olarak ise öyle şey yapacak adam değildir ustamız, yıllardır münasebetimiz var adamla. yapacak olsa bile benim renkteki araç sayısı çok az zaten, kullanabileceği pek kimse yok.

14 hours ago, Altan Yoklar said:

Nazar boncuğu değil de uykukaçıran olur kavgaçıkaran olur.(Boyanın başka birine kullanılmasından bahsediyorum çarpmadan değil)

Senelerdir böyle şeyler olmasın diye çabalayan birinden ve arabasından söz ediyoruz.

Parası olan her insandan nefret eden bir grup var. Ufak bir grup değil ve bu tiplerden her yerde var, sadece Türkiye'de değil. Bu elemanları tanımlamaya terbiyem ve forum kuralları izin vermiyor. Şahsen benim yüreğim el vermezdi o kadar emek verdiğim bir arabayı sokağa parketmeye.

Edited by rammstein

7 hours ago, rammstein said:

Parası olan her insandan nefret eden bir grup var. Ufak bir grup değil ve bu tiplerden her yerde var, sadece Türkiye'de değil. Bu elemanları tanımlamaya terbiyem ve forum kuralları izin vermiyor. Şahsen benim yüreğim el vermezdi o kadar emek verdiğim bir arabayı sokağa parketmeye.

Sanayide duruyormuş hocam araç zaten, sokakta park etmiş halde evin önünde falan değil. Servet düşmanlığı değil aslında o grubun derdi katıksız kıskançlık. 

arabayı hala topluyorum... mesai saatimiz bittikten sonra kendi arabama geçiyorum ama çok halim kalmıyor tabi, bir kaç saat toparlamaya çalışıp bırakıyorum. o kadar çok incik boncuk işi var ki illallah dedirtti artık... en ufak vidasına klipsine kadar eksiksiz toplamaya çalışınca insan kafayı sıyıracak seviyeye geliyor.

bir de toparlarken yenilenmesi gereken parçalar çıkıyor, ön iki çamurluk davlumbazı 23 senedir motorun sıcağına maruz kala kala çıtır kraker gibi olmuş onları takarken hep elimde kaldı :1pof: gittim 2 tane yan sanayi davlumbaz siparişi verdim. altı üstü plastik parçası ne kadar farkedebilir dediysem de fark muazzammış, yan sanayiler o kadar kötü çıktı ki takamadım bile, param çöpe gitti. sinirlendim gittim üstüne 2 tane de orjinal aldım şimdi onları takacağım. rezalet. 2 tane plastik parçası 10.000 tl. allah belanızı versin.

Mono likes this

25 minutes ago, TiesTorN said:

2 tane plastik parçası 10.000 tl.

en azindan orijinali bulunuyor :) bmw ve merso'nun neredeyse urettikleri tum eski modelleri icin parca stoklari var. youtube'da izliyorum, jay leno 1972 model Mercedes-Benz 600 Kompressor modeli icin bir parca bakiyor. kesin yoktur diyor ama gene de bi deneyeyim diyor. civardaki mercedes bayisini ariyor, bayi de var, gel al diyor :D 

yine youtube'da M539 var. o da ekseriyetle bmw modelleri tamir ediyor. orijinal parcalari fiyatlari yakiyor ama bulunmasi sikinti degil :)

Mono likes this

41 minutes ago, infestor said:

yine youtube'da M539 var. o da ekseriyetle bmw modelleri tamir ediyor.

bunu örnek verecektim ama bilen çıkmaz heralde diye yazmamıştım :) evet ben de keyifle izliyorum bu adamın videolarını. kendimi görüyorum biraz, aynı özende topluyorum ben de.