Mesaj tarihi: Ağustos 1 foundation sci-fi çölünde adeta bir vaha... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1 7 hours ago, stardust said: foundation sci-fi çölünde adeta bir vaha... yeni sezon mu geldi ? Erwin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 05:20 Fallout ikinci sezon bomba olacak gibi https://youtu.be/7TsP09cZA7o?si=3vgLQHB1eaTamhMw New Vegas'tan herşeyi koymuşlar sanki. Dizinin yapımcıları belli ki oyunu çok iyi biliyorlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 05:48 Ananı ....m Deathclaw tepkisi veren tek ben miyim? MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:18 Eger hala seyretmeyen kalmışsa tavsiye ederim Terminal list Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 19:19 Ben bu ara Homeland'e sardım, normal yayın zamanında izlememiştim, ilk defa geçen gün Prime'a gelince izledim ve inanılmaz sardı, soluksuz gidiyor. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce Bu yeni Alien'ı kim yaptıysa gözlerinden öpüyorum. İşte Cesaret, İşte Fazilet, İşte Feraset, İşte Fedakarlık!! Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 dakika önce 15 saat önce, Erwin said: Bu yeni Alien'ı kim yaptıysa gözlerinden öpüyorum. İşte Cesaret, İşte Fazilet, İşte Feraset, İşte Fedakarlık!! O kadar mı güzel yaw? Peki bu bölüm önümüzdeki haftayı/bölümü beklemeyi kanser edecek şekilde bitiyor mu? Öyleyse hiç izlemiyim. Tüm sezonu birlikte izlerim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş