Mesaj tarihi: 14 saat önce abi benim ortakta vardı egea cross 1.4, rezalet bir motor, ne tork var ne beygir... çekilecek çile değil bence... motor dışında bir yamuğunu görmedik ama, konfor, donanım vs tatmin ediciydi... TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce (düzenlendi) Nedir bu ppf çılgınlığı? Yeni araba alan ppf kaplatma peşinde . PPf , Tpu , kaliteli ürün , temiz işçilik , kapı kollarının - çıtaların vb. sökülüp yapılması , 5 sene garanti 80bin TL, sadece kaputa yaptıranlar ,farlara varana kadar yaptıranlar , sökerken hiç bir şey olmuyor , yok sökerken boya atıyor , şu kadar mikron koruma sağlıyor. Ben yaptırmam da furya gümbür gümbür. Garage tabelasını asan eline maket bıçağını alıyor ... ek: Daha saçması sıfır araba satarken bunu zorunlu tutan bayilerin olması. Sıfır araba satarken ppf kaplama yaptırmayı zorunlu tutuyorlarmış! Evet yanlış okumadınız zorunlu tutmaları. (o ppf rulosunu bir taraflarına zorunlu tutarım) Hem arabamla ilgili whatsapp grubunda birisi anlattı , hem de ekşi sözlükte ppf kaplama başlığında var. https://eksisozluk.com/entry/172190859 10 saat önce Altan Yoklar tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Her zaman derim: Bayinin önerdiğinin tam tersini yapın. Bu, otomobil dünyasının bir atasözüdür; yazın bir köşeye. Eğer bayi bu uygulamayı zorunlu tutuyorsa aracı almaktan vazgeçin. Merak etmeyin, satabilmek için mecburen peşinizden geleceklerdir. Benim şu anki aracımda PPF (Boya Koruma Filmi) var. Bugüne kadar sadece bir aracıma PPF uygulatmadım, onun dışındakilerin hepsinde vardı. Bayiler genellikle en düşük maliyetli PPF'i tercih ederler. Sizin ise konu hakkında araştırma yapmadığınızı varsayarak fiyatı en üst seviyeden gösterirler. Böylece siz de kaliteli bir ürün aldığınız algısına kapılırsınız. Hayır arkadaşlar, durum hiç de öyle değil. O ürünler, piyasanın en ucuz malzemesinden fason üretilmiş PPF'lerdir. Size sundukları rakamın neredeyse onda birine mal ediyorlar. Bunu, bayilerde çok sayıda tanıdığı olan biri olarak söylüyorum. Sakın bu hataya düşmeyin, kanmayın. Bu işi uzman düzeyde yapan ve kaliteli PPF malzemeleri kullanan çok iyi firmalar var. Doğru bir yere, prosedürlere uygun şekilde uygulama yaptırdığınızda hiçbir sorun yaşamazsınız. Hatta sanılanın aksine güneş yanığı, kuş pisliği, ağaç reçinesi gibi dış etkenlere karşı çok faydasını görürsünüz. Ayrıca aracın tamamına kaplatmanıza da gerek yok; kaput, çamurluklar ve tampon gibi risk altındaki önemli kısımlara uygulatmanız yeterlidir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş