Otomobil Hakkında Her şey
5 5

Bu konuda 4.576 mesaj var

Ben multimedya ekrana cezayı anlamadım. O olmadan geri görüş kamerası olmuyor. Modeli eski veya en boş paket olanların suçu ne?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

multimedya ekrana ceza ne demekmiş o kadar da bokunu çıkarmasınlar yahu. biri uydurmuştur bence o kadar da olamaz, aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, TiesTorN said:

aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne.

aracın içinde seyir halindeyken aftermarket ekrandan flash tv halk oyunları izlemediğinden devlet olarak biz nasıl emin olacağız? yassah hemşerim :lol: 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Orijinal takılı olan dışında subwoofer taktıranlara kessinler onun yerine, ekran saçma olmuş. Subwoofer en azından gürültü kirliliği için diye savunulabilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? 

Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, allreadydead said:

Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? 

millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... :zuh:

Mono, Atrin and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
29 dakika önce, stardust said:

millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... :zuh:

ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god 
paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 minutes ago, jackjoker said:

ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god 
paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. 

tom-calling-police-requested-by-u-aminsx

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
24 minutes ago, jackjoker said:

başkan kafan çalışıyor ve eleştriyosan suçlusun zaten bu ülkede :D

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
18 hours ago, allreadydead said:

BMW 7 serisinin hoparlörleri aşağıdaki gibi. ki eminim fabrika çıkışlı daha güçlü sistemler vardır.

Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sistemi.

4D ses deneyimi. Her koltukta. BMW'niz bir konser salonuna dönüşüyor. Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sisteminin 1965 watt'a varan gücü ve mükemmel şekilde koordine edilmiş 36 hoparlörü ile.

Bu legal ama sonradan taktırmak yasak. tam dediğiniz gibi hocam pratik facia. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
21 hours ago, stardust said:

Gelmiyorki alalım... Ben istemez miydim bi adaptif cc ve adaptif M süspansiyon seçeneğim olsun :cry:

4 hours ago, Atrin said:

BMW 7 serisinin hoparlörleri aşağıdaki gibi. ki eminim fabrika çıkışlı daha güçlü sistemler vardır.

Bu legal ama sonradan taktırmak yasak. tam dediğiniz gibi hocam pratik facia. 

7 serisini kenara çekip ceza yazamayacaklarını için sorun yok :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, allreadydead said:

Gelmiyorki alalım... Ben istemez miydim bi adaptif cc ve adaptif M süspansiyon seçeneğim olsun :cry:

olredicim sen zaten efektif olarak bedavaya aldın.

bak ix3 adı altında ucube gibi 218 beygir arabayı 7 milyona satıyorlar, menzil de 805 değil büyük jant seçince 650…

allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
22 hours ago, stardust said:

olredicim sen zaten efektif olarak bedavaya aldın.

bak ix3 adı altında ucube gibi 218 beygir arabayı 7 milyona satıyorlar, menzil de 805 değil büyük jant seçince 650…

Ona tav olduk zaten. Yoksa 326 bg araba o fiyata bir daha ilelebet gelmez bu ülkeye...

Mono and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 8/9/2025 at 5:10 AM, TiesTorN said:

katsız araç geçirilebiliyor dedik diye hırsız ilan edildik olaya bak :1pof: en düzgün vatandaş sizsiniz tamam.

5dk süren ve hiç bir şey yapılmayan boktan bir muayene için çuvalla para bayılmak hangi mantığa sığıyor peki sayın forum polisleri, buna da bir yorum alalım.

yani şu tiesi valla pek sevesim yok, tipim değil bir kere zaten.

ama yiğidi öldür hakkını yeme.

adam taa ne zaman bu muayene olayının saçmalığını yazdı, denetim falan göz boyama, herkes kalemine uydurup muayeneden geçiyor zaten, önemli olan toplananan "haraç" ve kime hizmet ettiği.

hani geldiğimiz şu durumda ne oldu, bir polisi öldürdüler ankara'da tüvtürk istasyonunda ve şuan herkes tüvtürke niye bu kadar para veriyoruz, niye başka bir esnafın kredi kartı komisyonunu müşteriye yansıtması yasak iken, tüvtürk arkasına devleti alıp nasıl istediği gibi at koşturuyor diye bütün çevreler sorguluyor.

-

spesifik bir kimseye hitaben yazmıyorum, zaten forum can çekişiyor… sadece içimi dökeceğim. söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

o zaman yazdığım gibi burda zaten bir avuç adam kalmışken, birilerinin kendini daha yüksek bir moral platformda görüp, ties gibi ülkenin gerçeklerini alenen dile getiren dümdüz bir adama ahlak dersi vermeye kalkışması, ciddi söylüyorum bizlere yakışmıyordu ve ben bunu dile getirdim diye yine kötü oldum.

küsüp giden adamlara bakıyorum, hiçbiri hakkında hala hiçbir kötü bir düşüncem yok, hayatımın bir dönemi en yakın arkadaşım olarak gördüğüm adam bile saçma bir çekememezlik yüzünden bıraktı gitti.  şimdi anlıyorum ki ties ile benim onlara yaklaştığım şekilde düşünmemişler hakkımızda.

ben mert insanların seviyorum ağabeyler, şu tiese ilk tanıştığımız günden beri gıcığım ama herifte 25 senedir bir kez eğilme bükülme görmedim, ne düşünüyorsa kim darılacak, kim üzülecek diye düşünmeden direkt söyler, aynı şekilde @jackjoker bu adamın milattan önceki mesajlarını açıp okusanız yine de bir tutarsızlık göremezsiniz.

özellikle donanım bilgisi konusunda bir kez yanıltmadı beni, eskiden kendim açar bir inceleme okur, benchmark izlerdim falan gerek kalmadı, adam ne diyorsa gözün kapalı yap yani uğraşıp canını sıktığına değmez :lol: ama şu adama bile donanım konusunda laf giydirmeye çalışıyorlar, o da lafını esirgemeyince sonuç ne, küsüp giden koca koca adamlar.

ne diyeyim bilmiyorum, şimdi de eski bir arkadaşım ne oldu hiç girmiyorsun diye mesaj atmış. 

aslında giriyorum, okuyorum da, sadece yazasım yok bir şey. 

üzülüyorum yani incir çekirdeğini doldurmayacek şeylerden bu kadar kopup ayrışmamıza.

-

hadi sky kuduz gibi herkese saldırıyordu, biraz sakinleşsin diye, gayet de geçerli ve haklı bir sebeple, "sen yine de bizim arkadaşımızsın, 1-2 gün sakinleş gel" dedik, foruma erişimini engelledik diye bir daha dönmedi.

kendi kararıdır anladık da, yahu @wazzap bana istediği an telefon açıp, yakama yapışıp, sen nasıl sky'ı banlarsın diyebilecek hukuka sahip bir adamdı, hiçbir şey demeden gitti. Bir çok adam var böyle giden, hepsinin tek tek adını ansam ne farkeder bilmiyorum...

oğlum yaşım 42 oldu, kafada siyahtan çok beyaz saç var artık, ben bu adamları ortaokula giden fırlama bebeydim tanıyordum, vardık darkhardware'da beraber, bu kadar kolay bu platformu silip gitmeleri bana sadece bizim onlara verdiğimiz kıymeti bize hiç vermemişler düşüncesini hissettiriyor.

neyse öyle bir içimi dökeyim dedim.

ben bir yere gitmem, tek @Deathknight ile ben kalsam burda, mumi üstüme kepengi indirir kapar öyle bitirir bu macerayı. :D

jackjoker, KaziQ, TiesTorN and 3 others beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@stardust Başkan, içini açıkça dökmüşsün. Söylediklerin için teşekkür ederim. Zaten burada ellili yaşlara dayanmış bir nesilden geriye çok az kişi kaldık. Buna rağmen bazı insanların hâlâ konulara gereksiz derecede duygusal yaklaştığını ve lise çağındaki gibi ‘sen benim arkadaşıma nasıl böyle yaparsın’ mantığıyla hareket ettiğini görmek gerçekten şaşırtıcı. Açıkçası bu yaklaşım bana oldukça komik geliyor. Eminim yazılanları da okuyorlardır; ortada kayboldukları falan yok. Sadece yazacak cesareti bulamıyorlar.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
46 minutes ago, jackjoker said:

Eminim yazılanları da okuyorlardır; ortada kayboldukları falan yok. Sadece yazacak cesareti bulamıyorlar.

bence bırakıp gittiler, hayatlarına devam ediyorlar. iyi olsunlar, bir gün gelip bir şey yazarlarsa da kimsenin dışlamasına, kötü söz söylemesine izin vermeyiz.

-

bu da bir itirafım olsun, sonunu düşünmeden foruma en büyük kötülüklerden birini de ben yaptım aslında: CHW telegram grubu.

misal o grup çok aktif bir şekilde devam ediyor, ben o grupta olsam da orda hiç aktif değilim. iş ve aile sorumluluklarımdan dolayı takip edemiyorum hızlı mesaj akışını oradaki.

@allreadydead dışında sanırım o gruptaki herkes burada bir forum olduğunu unuttu.

forumun çok eski -demirbaş- üyeleri kendi aralarında muhabbete devam ediyor o grupta.

bu kadar adamı forumdan koparacağını bilsem belki hiç açmazdım o grubu ama o zaman bir hevesle oldu bir kere.

oradaki arkadaşlarımızı da eleştirmiyorum, herkes istediğini yapmakta tabii ki özgür ama laf olsun diye arada bir foruma da yazsalar memnun olurdum aslında.

onlara da bir sitemim yok. onlar da iyi olsunlar, biz dükkanı bekliyoruz burada :D

otomobil konusunu off topice çevirdim ama o kadar da nazım geçiyordur heralde.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

HDjU2ZAXcAE3JZp?format=jpg

HDjU2YtWUAAx9w2?format=jpg

HDjU2ZtbEAE4pdy?format=jpg

HDjNwYvbAAA-Fa7?format=jpg

geçenlerde mesajı yazdım sonra sildim.

iX3 önsipariş geçmiştim, bir türlü içime sinmedi aracı %55 ÖTV'ye sokmak için yazılımla performansı 218 bg altına düşürüp ama fiyata o vergi avantajını hiç yansıtmaması borusanın. o anki hislerimle baya saydırmıştım hatta.

dedim ki i3 geliyor ya, zaten SUV araç var, bir de i3 alırım eski f30 320d m-sport ruhunu yaşatırım diye.

ulan bu mu beklediğimiz neue klasse araç, şuan iX3 birden çok daha güzel gözüktü gözüme.

yok abi bu olmamış ya, ben beğenmedim cidden.

snc-tr beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@stardust bu spy fotolardan yapılan renderlara yakın bir şey çıkarsa iX3 gerçekten daha yakışıklı geliyor benim de gözüme. bir de şu yeni nesil direksiyona hiç alışamadım.

edit: hassiktir. spydan türetme render değil sanırım fotolar. vay amk bok gibi araç olmuş. G20 kasa kesinlikle çok daha güzel. G21'ime ben zaten gözüm gibi bakıyorum, uzun yıllar kullanırım.

Atrin tarafından düzenlendi
snc-tr and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 16.03.2026 at 02:40, stardust said:

ben bir yere gitmem, tek @Deathknight ile ben kalsam burda, mumi üstüme kepengi indirir kapar öyle bitirir bu macerayı. :D

Ezboard zamanından beridir buradayım ve nickimi de hiç değiştirmedim, neredeyse 30 seneye yaklaşıyoruz. ve bir çok kişi de benzer durumda. O zamanlar hepimiz 18-20 yaşlardaydık. şu an herkes 50sine merdiven dayamış. aynı kişi olsak da hal böyle olunca insanların hayata bakışı da hayattan güncel beklentileri de değişiyor. Ve yaş ile beraber bazı konularda esnekliğimizi, toleransımızı kaybediyoruz. Tabi andropoz ve orta yaş bunalımı var. Yaşlandıkça da daha huysuz oluyoruz. Bundan dolayı gidenler kendince haklı aslında. Diğer taraftan kalanlar içinde çok yazan bir olmadığımdan dolayı pek katkım da yok foruma. Gitsem, benim yokluğumu kimse fark etmez ama aktif kişiler gidince otomatik olarak forum da etkileniyor. Yine de bir yere gitmeye niyetim yok, her gün giriyorum takip ediyorum forumu. 

Bununla beraber telegram grubu tabi forumu etkilemiştir. Ama whatsapp, telegram ayrı mecralar, forum gibi değerlendirmemek gerekiyor. Ne zaman kurdunuz bilmiyorum ama benim çok uzun zaman sonra haberim oldu, şu an da kaç kişi var orada var bilmiyorum. Forum gittiği yere kadar gider ama orada olup burada olmayan kişileri de bir şekilde buraya geri çekmek gerekir ki forumun yaşasın.

stardust and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 saat önce, stardust said:

ulan bu mu beklediğimiz neue klasse araç, şuan iX3 birden çok daha güzel gözüktü gözüme.

yok abi bu olmamış ya, ben beğenmedim cidden.

Neue Klasse bizim jenerasyon için tam bir hayal kırıklığı. 

Mono and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
5 5

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok