Diablo IV
3 3

Bu konuda 604 mesaj var

@jackjoker ben açıkçası campfire ı izlemedim özetini izledim. https://www.youtube.com/watch?v=6QOW_wqI8Hk&ab_channel=Raxxanterax

 

ama yazdıklarında haklısın tabi. fakat ha sezon 1 karakter açmışım ha ethernal realm e açmışım diyerek sezon 1 açtım ben. Deathknight ın dediği gibi şu an tek heyecan verici şey yeni bir karakteri oynamak.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

POE vs Diablo

Intel vs AMD

Nvidia vs ATI

konuları olmasa ne eğlencesi kalacak arkadaş bu konuların. Neden bu kadar ciddiye alıyoruz. :lol:

Ben PoE 2 oynamaya niyetli olsam her alternatif kanalda kendime birlikte oynayacak arkadaş ayartmaya çalışırım ne yalan söyleyeyim. :mrgreen:

Konuya dönecek olursak Diablo IV sezonda kırıldıysa kırıldı. Ben açtım Druid'i yeni bir deneyim yaşıyorum. Arada çökmelerine, saçma ayarlamalara, drop rate'lere falan küfür ediyorum ama oynayıp iyi zaman geçirmeye devam ediyorum. Birlikte oynadığım kişilerle de gayet muhabbetini yapmaya devam edip vakit öldürüyoruz. E oyunun amacı vakit öldürmek değil mi? Diablo IV gayet bunu sağlıyor işte ne olmuş kırık dökük yanları varsa. Boşverin üç günde Level 100 olup her BIS Item'ı bulmam lazım diye kastıranları, onlar kendi dertlerine yansın. Hadi devam.. :8

Definitive tarafından düzenlendi
CandleGarden beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue oynamaya devam. 55 level bandını geçtim. Daha itemlerim oturmadı fakat Sorc vs Rogue arasında dağlar kadar fark var. Rogue şimdiden çok güçlü. Ölürsem ya kendi hatamdan ölüyorum ya da laga girip falan ölüyorum. Bossları eritiyor resmen. Dungeon içinde combo point ile ilerleyip boss a gelince insgihta geçince çok kolaylaşıyor. Tier3 deyim şu an belki ondan ama Sorc ile bu kadar rahat oynadığımı hatırlamıyorum. Sorc damage olarak 80den sonra açılmıştı bende. itemler oturunca ve paragonda ilerleyince. Özellikle Sorc için unique chest Raiment of the Infinite bulunca akıyor. Yine de sorc için kolay ölmek hep sıkıntı. Rogue da sanki bu olmayacak gibi. Ne itemlerim tam ne paragonda çok ilerlememe rağmen zorlamıyor. Tek zorladığı nokta oynanış tarzı. çok aktif olmak gerekiyor. bir oraya bir buraya. eğlenceli esasında. sorc da daha basit bir oynanış tarzı var. ortaya ışınlan frost nova yap geri kaç ice shard salla. atıyorum sorc da aralıksız 4 saat oynayabiliyorken rogue da 2 saat sonunda bir mola vermem gerekiyor :) 

rogue oynarken şunu net fark ettim yapımcılar sorc'a resmen üvey evlat muamelesi yapmışlar. rogue skillerine bakıyorum hayatta kalmak için bir çok bir biri ile uyumlu çalışan skiller passiveler var. oynanış esnasında da bunların çalıştığını hissediyorsunuz. sorc da böyle bir his ve uyum asla yok. 

sezon 1 in bir olayı yok. malignant mıdır nedir bence çok saçma. uğraşmak istemediğimden gem koyuyorum onların yerine şu an. 

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepinize dedim Rogue oynayın diye. Sakalımız da var. Bir bildiğimiz de var.
Sen Vulranable nerfinden sonra Rogue oynuyorsun. Öncesinde el de iyi bir Crossbow ile terminatör gibiydi. Hoş yine iyi. Ben yine Crossbow fakat farklı damage output'lara yöneldim ve Vulnrable dan çıkardım. Şuan çok iyi durumda. Rogue candır. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta öyle bir iş yoğunluğu vardı ki evde odama bile giremedim. Diablo sürekli aklımın bir köşesinden bing bing ses veriyor ama yorgunluktan oyunu açmaktan vazgeçtim bilgisayara bile dokunacak halim olmuyor. Hafta sonu da acayip dolu bir program var, muhtemelen yine göz yaşlarımı içime akıtarak uzak kalacağım. Bok vardı çalışma hayatına geri dönecek. :|

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 28.07.2023 at 9:52 AM, jackjoker said:

ben hepinize dedim Rogue oynayın diye. Sakalımız da var. Bir bildiğimiz de var.
Sen Vulranable nerfinden sonra Rogue oynuyorsun. Öncesinde el de iyi bir Crossbow ile terminatör gibiydi. Hoş yine iyi. Ben yine Crossbow fakat farklı damage output'lara yöneldim ve Vulnrable dan çıkardım. Şuan çok iyi durumda. Rogue candır. 

ya ben en güçlü olacam diye oynamıyorum açıkçası. oynanış güzelse oynarım. mesela konsolda necro oynamak zor. gamepad ile o yerdeki cesetleri seçemediğimiz için istediğimiz gibi işkence gibi class. 

@Squall bundan sonra druid denerim diyordum. barbar a geçeriz o zaman. hazır buffladılar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 saat önce, Squall said:

Bende necroya devam ediyorum. Druid açtım 25 falan oldu ama acayip sıkıcı bir class.

Druid ilk başta zor, ağır hareket ediyor vs. Ama sonradan açılıyor, baya iyi oluyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, CandleGarden said:

Druid ilk başta zor, ağır hareket ediyor vs. Ama sonradan açılıyor, baya iyi oluyor.

Druid Arap mı?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sezonda bende druid açtım, aslında eğlenceli bir sınıf sayılır. Baştan skiller oturana kadar evet hantal. 51 lvle kadar geldim, aslında yani oyun çok tatlı değil son olanlardan sonra falan ama en azından paragon seviyelerine gelene kadar değişkenler gelene kadar iyi kötü oyalıyor denebilir. Baştan bi fırtına saçan deneyim dedim ama skillerin sinerjik işleri mevcutken, item bakımından ya bana şu ana kadar pek destekleyici aspectleri gelmedi ya da yok tam bilmiyorum detaylı araştırmada yapmadım açıkcası. Ancak oyun biryerde illaki dedi ki shapeshiftide kullan; ben ne güzel perfect storm gidiyordum ama baktım olmadı, oldurulamadı.

Bu oyunda biraz aslında en çok bu mentaliteye gıcığım, yahu arkadaş ben kendim bir yoldan ilerlemek istiyorum ama sen önümü tıkayıp illaki favori metaları kullancaksın. Yani ayı buildine hatta earth tabanlıya bi dönüş oldu, e ne anladım ben bu işten şimdi? T3 zorluğuna geçtik yani şu saatten sonra zaten 2 gündür girmedim bile iş yavaştan sezonsal malignantında finaline gelip nm zindan yap döngüsüne gelmeye başladı. Hani T4' e kadar extradan yapılabilecek yine aynı şekilde world boss, whisper tree ve legion muhabbetleri. T4' e geçsen yine bi ancastral dizilmece ve nm run run run run döngüsü burda değişkenler artmayıp daraldığı için yine bunaltıcı. Tek farklı bulduğum nm zindan için artık tüm zindanları aktif yapmışlar, değişik mekan görmek güzel ancak ıvır kıvır zindanların sonunda standart tomb lord gelmesi saçma olmuş.

Malignantta da druid açmanın şansına ultisine kattığı şey buildle kombine hoşuma gitti, ultiyi açtığında belirli bir uzaklığa kadar olan tüm düşmanları sürekli olarak karaktere doğru çekiyor, üstüne poison creeperla kilitleyip immobilize üstüne aban abanabildiğin modeli uygulayınca parçalayıp ata ata gitme şekli vardı oynarken. Diğer sınıflarda böyle şeyler varmı bilmiyorum ama necroda mesela yoktu öyle, druidde unique zırhı +3 werebear skill vermesi biraz op geldi bana, ki o skillerin içine earth skilleride giriyomuş oha dedim. :P 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda 350 saati devirdim. Rogue ile 89 mu ne oldum. Yavaş yavaş @Deathknight'ın söylediklerine katılmaya başladım. Endgame olarak oyun sıkıntılı. Yapacak cidden çok fazla bir şey yok. D2R'yi bu kadar çok oynamamıştım (200 saat mi ne) ama bu kadar tekrar ettiğini hissettiğimi hatırlamıyorum. Düşününce orada da Chaos Run veya Cow level vs yapılıyordu arka arkaya ama farklı bir hissi vardı. 

Bu sezon 1 update konusu cidden miğde bulandırıcı. tamam çıkıp özür dilediler ama hiç mi beta testerları yok ? Hala sürekli değişiklikler yapıyorlar. Bu güzel bir şey ama ilk başta olması gereken şeyleri düzeltiyorlar. 1.1.1 ve 1.1.2 de gelen updateler bunu gösteriyor. mesela malignant hearth farm ederken kalbe tıklıyorsunuz düşmanın gelmesini 5 saniye bekliyorduk. Neden abi ? Bunu 2 saniyeye düşürdüler. okey güzel ama neden 2 saniye. Sürekli bir oyuncuyu yavaşlatma eğilimleri var gibi hissetmeye başladım. Inventory düzenleme vs cidden çile. Hele gamepad ile. Bir aspect arayayım karşılaştırayım vs derken 30dk gidiyor. stashdeki kasa sayısı yeterli değil. amk diablo 1 de bile 50 sekmesi varmış kasanın. bu kadar mı zor bunu eklemek ? sezon 1 update i ile birlikte itemlarda çıkabilecek affix sayısını arttırdılar. doğru düzgün item düşürmek de zorlaştı. mesela damage vs chilled affix i de var damage vs frozen da. neredeyse ikisi aynı şey amk. level 89 oldum hala level 50 mi ne 3 affixli amulet kullanıyorum. çünkü istediklerimi denk getiremiyorum.

geçen bir video çıktı 2 tane dungeon developper oyunu oynuyorlar ve anlatıyorlar neyi nasıl yaptıklarını. videoda o kadar belli ki 1 kere bile açıp oyunu adam gibi oynamadıkları. 

karakterim güçlendi ulan dedim arttırayım nightmare dungeon tier seviyesini. zorluyorum kendimi. zorladıkça zevk alıyorum başarı hissi geliyor sonra hatırladım ki düşmanın levelını arttırdıkça kazandığımız ekstra xpyi düşürdüler. tekrar düşük level nightmare dungeonlara döndüm. çünkü neden kasayım amk.

veya alttaki videoyu izleyince fark ettim. COD, BF vs bir çok oyunda battlepass alınca ve bitirince bir sonraki sezonun battlepassini almaya yetecek kadar coin veriyor. bu mallar neyin kafasını yaşıyorlarda sezon 1 satın alıp bitirirseniz 666 coin topluyorsunuz ve storedaki hiç bir ürünü satın alamıyorsunuz. kozmetik dahil. battlepass 1000 coin. ben normalde sevdiğim oyunların passlerini alırdım çünkü nasıl olsa bir sonraki sezon beleşe gelecek diye ama bunu almadım.

Yayıncı çok irite edici ama söylediklerinde doğruluk payı var maalesef - https://www.youtube.com/watch?v=eG_SllpH9bA&ab_channel=TheActMan

günün sonunda evet kafa dağıtmak için girip oynuyorum ama bu oyuna 1$ daha kazandırmam. Şu yukarıda attığım videonun son 1dksında eski Blizzard çalışanının konuşması var. Adam gerçekleri söylüyorsa üzücü.

 

Atrin tarafından düzenlendi
Deathknight beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Forumdaki diablocular ne durumda ? ben rogue'u 100 ledim ve bıraktım. yapacak bir bok yok oyunda. bir uber lilith kaldı ama onun için item kasamam valla. hep aynı boku yapmaktan aynı dungeona (ben mi hata yapıyorum bilmiyorum ama 5-6 dungeon arasında gidip geliyorum. sigil de craft ettim ama hep aynılarına gidiyorum gibi) gitmekten de sıkıldım. item affixlerini arttırdıkları için adam gibi item de düşmüyor. uber unique zaten düşmüyor.  çıkışından 2 ay sonra indirime girmiş oyun zaten. 

şu hali ile fiyatı aşırı düşerse 80 levela kadar oynamak için alınır oynanır. end game için hayatta oynanmaz. 

On 21.08.2023 at 3:33 PM, Squall said:

100 olsan ne olacak hissi geldimi oyun bitmiştir.

80 den sonra bana o oldu. ne güçlendiğimi hissettim ne de başka bir şey. level 100 e kadar zaten yüksek tierlı nightmare dungeon yapmanın anlamı olmuyor. salak saçma bir halde oyun. 

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aldık oynadık, 90 oldum. Ama oyun tırt. End Game'de yapacak hiç bir şey yok. Hatta Season 1 ile sıçtı sıvadılar. Baya düzeltmeleri gereken şey var, şimdi listelemekle vakit kaybetmek istemiyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aldım oynadım ve iade ettim. 100'e kadar falan hiç uğraşmadım. O hipe'ı da hiç anlayamadım. Neyse, sevenlere keyifli oyunlar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
17 saat önce, jackjoker said:

ben 100 olduğum an çıktım oyundan bir daha girmedim

hatta 100 oldum bir kaç saniye sonra çıktım.

1500 boşa gitti desene...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

niye boşa gitsin? oyun kötü değil sadece şuan yapacak başka bir etkinlik yok. iler ki sezonlar ile toparlayacaktır. benim bırakma ve bir daha girmeme nedenim zaten şuan end game'e gelmiş olmam. kazanabileceğim en iyi item ler mevcut. oyunda ki en iyi silah bende ( global de dahil olmak üzere  ) daha üzerine ekleyebileceğim bir şey yok. ama Diablo 2 öyle değil. halen yapacak tonla şey var. Diablo 2 ye girerim ama 4 e girmem. 
sezonlar sonrası toparladığı an da 4 e devam. 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, jackjoker said:

niye boşa gitsin? oyun kötü değil sadece şuan yapacak başka bir etkinlik yok.

Battlefield 3'ü yıllarca oynadığımı hatırlıyorum. D4 çıkalı ne kadar oldu? Üstelik ilk çıktığında "100 yılın oyunu. Blizzard yine yapacağını yapmış. Ömrümün 5 yılını daha çalacak hınzırlar" gibi mesajlar okuduğumu hatırlıyorum sağda solda. Bu kadar yere göğe koyulamayan bir oyunun bu kadar kısa zamanda sermayeyi tüketmesi tuhaf.

CandleGarden beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
3 3

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok