Mesaj tarihi: Salı günü saat 13:50 4 saat önce, wazzap said: Ben de anneme TCL 75C655PRO şunu alayım diyorum ama boşuna masraf çıkarma der kesin. Ne olacak bir kahve değirmeni parası dersin wazzap, Mono and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:50 5 saat önce, wazzap said: Ben de anneme TCL 75C655PRO şunu alayım diyorum ama boşuna masraf çıkarma der kesin. Birkac gundur TV bakiyorum ben de, TCL ile Hisense 75" QLED arasinda kaldim. Hic para harcayasim yok aslinda, haftada 1 belki 2 film izlenecek. En azindan indirim zamani ne alacagimi bileyim diyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 15:43 5 saat önce, Atrin said: çok iyi grinder valla güle güle kullan hocam. C40'da benim bazen kolum yoruluyor valla 40gr kahve öğütürken. teşekkür ederim başkan. c40 ile 2-3 kat daha hızlı süreler alıyorsun öğütmede. aşırı kolay öğütmek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 19:07 9 hours ago, Najaz said: Babama doğumgünü hediyesi olarak TCL TV aldım 55C755GTV Mini-LED Aslında OLED düşünüyordum ama arada epey fiyat farkı olunca Mini-LED'de karar kıldım. TCL'in Mini-LED TV'lerinde de 65" ile 55" panel arasında 15 bin TL fiyat farkı vardı. Üstelik 65" ile 55" olanın üzerindeki ses sistemi aynı. 75" ve üzeri panellerde subwoofer'lı 50Watt 2+1 ses sistemi geliyor. Daha küçük panellerde ise 30 Watt Stereo hopalörler var. O yüzden sırf panel ebatı farkı için 15 bin TL ödemek mantıklı gelmedi. Yalnız sitedeki güncel fiyat sizi yanıltmasın. Haftasonuna doğru fiyat 42bin seviyesine iniyor. Gece 22:00'dan sonra ekstra %10 indirim daha geliyor ve fiyat 37800 TL'ye düşüyor. Çoğu kredi kartına da vade farksız 3 taksit yapılıyor. Mediamarkt TV'yi 5. günde, randevulu teslimatla getirdi. Sipariş aşamasında teslimat gününü ve saatini seçebiliyorsunuz. TV'yi kendim teslim alayım, alırken kontrol edeyim dediğim için akşam 7-10 arası teslimat istedim. Mediamarkt'ın Eskişehir şubesinden, kendi araçlarıyla getirip teslimatı yaptılar. 2 gün sonra da TCL'in servisi gelip kurulum yaptı. Servis görevlisi arkadaşlar panel testi, ölü piksel testi vs. de yapıyorlar, sıkıntı yaşatmıyorlar o konuda. Hem Mini-LED panel, hem Google TV özellikli bu TV'den fazlasıyla memnun kaldık. OLED'e bütçe yetmiyorsa direkt Mini-LED alın diyeceğim. Ben de aynı nedenle, gene aynı şekilde pedere C755 bakıyorum Hatta sanırım 6 aydır süründürüyorum işi çünkü istemem bu eve para harcama artık gerekirse biz alırız diyor :\ Söz dinleyen bir evlat olduğum için 65" C755 alacağım herhalde. 65" için de iyi mi bu model ? 56k civarına geliyor çünkü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:57 1 saat önce, allreadydead said: Söz dinleyen bir evlat olduğum için 65" C755 alacağım herhalde. 65" için de iyi mi bu model ? 56k civarına geliyor çünkü 65" için Vatan'da bir ara 48bin TL fiyat gördüğümü hatırlıyorum ama çok kısa süreliğine. Belki tekrar bu fiyata çekebilirler. Gece 22'den sonra siteyi takip et bence. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:51 17 hours ago, Squall said: Ne olacak bir kahve değirmeni parası dersin Bir süredir takipte olduğum model. Özellikle Pro olan seriden çok memnun kullanıcılar. Neredeyse 65 inçlik modeliyle aynı fiyata şu sıralar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:09 Dun Temu’dan siparisim geldi. Sepete atarken dikkat etmiyor insan; o kadar cok ivir zivir almisim ki, burada paylasmaya utaniyorum valla. 😅 Mono and NoFlyZone beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş