En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.111 mesaj var

Just now, MilesTeg said:

Böyle bir şey arıyordum hocam iyi oldu teşekkürler:thumbs:

Hem üfleme hem çekme olması da avantaj. Piyasada turbo jet fan adı altında satılan ve sadece üfleme yapan aletler bundan pahalı açıkçası. Performanslarından da emin olmak zor. İkisi bir arada olunca evde de arabada da kullanılır.

Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir :)

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 minutes ago, TatanQa said:

Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir :)

Verdim siparişi. Tekrar teşekkürler:thumbs:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü?

Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
42 dakika önce, atp said:

Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü?

Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum 

Henüz denemedim ama emiş ve itiş gücü bu iş için de yeterli seviyede. Kasa temizliği zamanım geldiğinde test edeceğim artık

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde.

Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim.

Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam:thumbs:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
17 saat önce, MilesTeg said:

Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde.

Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim.

Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam:thumbs:

Oo hayırlı olsun !  Videoya da bir like gelir artık 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok