Otomobil Hakkında Her şey
5 5

Bu konuda 4.562 mesaj var

multimedya ekrana ceza ne demekmiş o kadar da bokunu çıkarmasınlar yahu. biri uydurmuştur bence o kadar da olamaz, aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, TiesTorN said:

aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne.

aracın içinde seyir halindeyken aftermarket ekrandan flash tv halk oyunları izlemediğinden devlet olarak biz nasıl emin olacağız? yassah hemşerim :lol: 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Orijinal takılı olan dışında subwoofer taktıranlara kessinler onun yerine, ekran saçma olmuş. Subwoofer en azından gürültü kirliliği için diye savunulabilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? 

Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, allreadydead said:

Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? 

Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... 

millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... :zuh:

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
29 dakika önce, stardust said:

millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... :zuh:

ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god 
paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 minutes ago, jackjoker said:

ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god 
paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. 

tom-calling-police-requested-by-u-aminsx

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
24 minutes ago, jackjoker said:

başkan kafan çalışıyor ve eleştriyosan suçlusun zaten bu ülkede :D

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
5 5