Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 13:42 Cezayı duyan kuyruğa girdi! Kalın harfli plakaya 140 bin TL ceza. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 14:43 Ben multimedya ekrana cezayı anlamadım. O olmadan geri görüş kamerası olmuyor. Modeli eski veya en boş paket olanların suçu ne? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 17:01 multimedya ekrana ceza ne demekmiş o kadar da bokunu çıkarmasınlar yahu. biri uydurmuştur bence o kadar da olamaz, aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 18:08 https://www.karar.com/ekonomi-haberleri/arac-sahiplerine-yeni-sok-app-plakadan-sonra-multimedya-ekranlara-dev-2034359 Yanlıştan dönülür umarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 18:15 1 hour ago, TiesTorN said: aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne. aracın içinde seyir halindeyken aftermarket ekrandan flash tv halk oyunları izlemediğinden devlet olarak biz nasıl emin olacağız? yassah hemşerim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 19:21 Orijinal takılı olan dışında subwoofer taktıranlara kessinler onun yerine, ekran saçma olmuş. Subwoofer en azından gürültü kirliliği için diye savunulabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:55 Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:12 1 hour ago, allreadydead said: Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... Atrin, Mono and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:44 29 dakika önce, stardust said: millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:50 5 minutes ago, jackjoker said: ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:58 8 dakika önce, infestor said: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:11 24 minutes ago, jackjoker said: ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. başkan kafan çalışıyor ve eleştriyosan suçlusun zaten bu ülkede jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:19 18 hours ago, allreadydead said: Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... BMW 7 serisinin hoparlörleri aşağıdaki gibi. ki eminim fabrika çıkışlı daha güçlü sistemler vardır. Quote Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sistemi. 4D ses deneyimi. Her koltukta. BMW'niz bir konser salonuna dönüşüyor. Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sisteminin 1965 watt'a varan gücü ve mükemmel şekilde koordine edilmiş 36 hoparlörü ile. Bu legal ama sonradan taktırmak yasak. tam dediğiniz gibi hocam pratik facia. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:22 21 hours ago, stardust said: millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... Gelmiyorki alalım... Ben istemez miydim bi adaptif cc ve adaptif M süspansiyon seçeneğim olsun 4 hours ago, Atrin said: BMW 7 serisinin hoparlörleri aşağıdaki gibi. ki eminim fabrika çıkışlı daha güçlü sistemler vardır. Bu legal ama sonradan taktırmak yasak. tam dediğiniz gibi hocam pratik facia. 7 serisini kenara çekip ceza yazamayacaklarını için sorun yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:38 3 hours ago, allreadydead said: Gelmiyorki alalım... Ben istemez miydim bi adaptif cc ve adaptif M süspansiyon seçeneğim olsun olredicim sen zaten efektif olarak bedavaya aldın. bak ix3 adı altında ucube gibi 218 beygir arabayı 7 milyona satıyorlar, menzil de 805 değil büyük jant seçince 650… allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 2009 Toyota sells 1 millionth hybrid in U.S. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 22 hours ago, stardust said: olredicim sen zaten efektif olarak bedavaya aldın. bak ix3 adı altında ucube gibi 218 beygir arabayı 7 milyona satıyorlar, menzil de 805 değil büyük jant seçince 650… Ona tav olduk zaten. Yoksa 326 bg araba o fiyata bir daha ilelebet gelmez bu ülkeye... Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş