Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Sonunda... stardust, rammstein and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 System Shock remake (2023 - Nightdive), her zamanki mekanlara düşmüş, birazdan indirme bitince onu oynayacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 https://www.youtube.com/watch?v=XiScNNkN5vE demo yayınlandı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 On 20.06.2023 at 17:48, RFID said: https://www.youtube.com/watch?v=XiScNNkN5vE demo yayınlandı Desparados'un korsanlısını yapmış sanırım Mimimi Games. Güzel duruyor. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 (düzenlendi) On 22.10.2022 at 00:01, Definitive said: Trek to Yomi oynuyorum. Japonca seslendirme ve İngilizce altyazıyla güzel vakit geçirten bir action adventure. Open world olmayan oyunları özlemişim. Steam'de 50 TL ama Gamepass'te var, ben oradan oynuyorum. Hort , psplus'a gelince ben de başladım. Kurosawa filmi mibarek. Bu arada alttaki oyunu yine öneriyorum. Psstore'da 144 lira. Psplus oyun kataloğunda ücretsizdi sanırım. Steam'de 4.80 lira. Yuh 200 liralık oyun 4.80 lira. Direk alın haftasonunuz renklensin. Temmuz 22, 2023 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 @Altan Yoklar ortaklaşa GoW - Ragnarök alalım mı? İlk 1 sene bende dursun, sonraki 1 sene sende Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 11 minutes ago, Najaz said: @Altan Yoklar ortaklaşa GoW - Ragnarök alalım mı? İlk 1 sene bende dursun, sonraki 1 sene sende Yeni bir PSN hesabı alıp ikiniz aynı anda oynayıp sonra da hesabı satabiliyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 26 dakika önce, Najaz said: @Altan Yoklar ortaklaşa GoW - Ragnarök alalım mı? İlk 1 sene bende dursun, sonraki 1 sene sende 799 nira. Kişi başı 400 lira çok para. Ben bekleyeceğim sanırım psplus'a gelmesini. Başka biri varsa onunla kardeşlik kur bence. Ocak ayında donanımhaberde birisi 450 liraya satmış görmüşsündür. Diski 2binnira yok artık. 799 ucuz kaldı bunun yanında Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 11 dakika önce, Altan Yoklar said: Ben bekleyeceğim sanırım psplus'a gelmesini. Gelir mi sence? Var bi'hayalimiz... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 psn de düzgün kankalarınız yoksa ps5 işe yaramaz.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 (düzenlendi) 15 dakika önce, Najaz said: Gelir mi sence? Var bi'hayalimiz... 2 sene içinde gelir. Mart 2023'te ikinci el kodu 300 liraya satmış donanımhaberde biri. Temmuz 28, 2023 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 (düzenlendi) 2 saat önce, Altan Yoklar said: Mart 2023'te ikinci el kodu 300 liraya satmış donanımhaberde biri. 2. el sitelerinde, konsolun yanında gelen oyun kodlarını satıyorlar. Ortalama 700 lira fiyatlar görüyorum. Yahu bu naneyi Sony zaten kod olarak 800 liraya satıyor PS Store'da. Hani kutulu oyun olsa anlarım da. Sony'den kod almak dururken neden riske girip senin sattığın kodu alayım? İnsan gerçekten hayret ediyor... Temmuz 28, 2023 Najaz tarafından düzenlendi Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Quote Kişi başı 400 lira çok para. Ragnarök gibi bir oyun pardon sanat eseri için bedava. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Yanlış ifade ettim o zaman. Benim o oyun için 400 lira edecek arzum yok şu anda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 19 dakika önce, Altan Yoklar said: Yanlış ifade ettim o zaman. Benim o oyun için 400 lira edecek arzum yok şu anda. Oyuna başladığın an başka bir arzun kalmayacak sürekli oynayacaksın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 (düzenlendi) Deli gibi Last of Us Part 2 oynuyorum. İlk oyunun remake'ini PC'de kürekli-mürekli oynadım. Ki gerek PS3'te ilk halini, gerek PS4'te remastered halini defalarca oynayıp bitirmiştim. Remake'i tekrar oynayınca tadı damağımda kaldı ve P2 bana PS5 aldırdı. Hoş P2'yi ilk çıktığında PS4'te @emre666'nın hesabından oynayıp bitirmiştim ama bu öyle bir oyun ki, yeniden başlayınca sanki bambaşka bir oyun oynuyormuş gibi hissediyor insan. Temmuz 31, 2023 Najaz tarafından düzenlendi Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 (düzenlendi) Bu ara indie oyunlara takılıyorum: Double Dragon Gaiden ve Halls of Torment. Temmuz 31, 2023 Peregrine tarafından düzenlendi youtube linkleri eklendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Jagged Alliance 3 https://store.steampowered.com/app/1084160/Jagged_Alliance_3/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 On 8/1/2023 at 2:06 AM, MonkeyBusiness said: Jagged Alliance 3 https://store.steampowered.com/app/1084160/Jagged_Alliance_3/ Güzel mi? İlk iki oyunu bayılarak oynayıp bitirmiştim. Kraşa Kraşa İvan 3'de de var mı? : ) . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Oyun bence guzel, ama onceki oyunlar tat vermediyse bu da benzer. Ben turn based ne varsa oynadigim icin bunu da sevdim, Ivan falan hepsi var Ben dun bitirdim bunu, Baldur's Gate 3' e basladim hemen,..Baldur's Gate cok, cok iyi olmus ilk 5 saatlik izlenimim. Oynadigim en iyi top 3'e rahat girer. Executioner beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 10 Ağustosta şöyle bir oyun geliyor göz atın belki seversiniz. https://www.youtube.com/watch?v=xsy8n-CtCzg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 2010 senesini Trackmania Sunrise ile geçirdiğim için psplus'ta ücretsiz Trackmania Turbo diye bir oyun görünce hemen atladım. Daha önce sanırım steam'den Trackmania Canyon oyununu almış pek beğenmemiştim. Şimdilik bir Sunrise olmasa da kendini oynatıyor - solo oynuyorum çevirimiçi kısma bulaşmıyorum. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 GoW - Ragnarök'ü bitirdim... %25 indirimdeyken 600 TL'ye almıştım. Bugüne kadar bir oyun için ödediğim en yüksek meblağ idi. 60 küsür saat vakit harcamışım oyuna. Saati 10 liraya gelmiş yani Oyun bitti ama tadı damağımda kaldı. Verdiğim her kuruş helal-i hoş olsun diyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 On 8/25/2023 at 16:47, Najaz said: GoW - Ragnarök'ü bitirdim... %25 indirimdeyken 600 TL'ye almıştım. Bugüne kadar bir oyun için ödediğim en yüksek meblağ idi. 60 küsür saat vakit harcamışım oyuna. Saati 10 liraya gelmiş yani Oyun bitti ama tadı damağımda kaldı. Verdiğim her kuruş helal-i hoş olsun diyorum. Yanlışın var oyunun yarısındasın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 PS5 de heri pötürü oynayıp bitirdim 50 saat kadar oynadım çok sevdim hastalık derecesinde ayrıntılara sahip bir oyundu. Starfield açılana kadar bramble the mountain kinge başlayayım dedim oda az önce bitti bir oturuşta bitirilecek sanat eseri gibi bir oyundu oda. Şimdi birkaç gün amnesia the bunkera bakacağım starfield açılana kadar oda biter sanırım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş