Mesaj tarihi: Salı günü saat 07:00 Just now, MilesTeg said: Böyle bir şey arıyordum hocam iyi oldu teşekkürler Hem üfleme hem çekme olması da avantaj. Piyasada turbo jet fan adı altında satılan ve sadece üfleme yapan aletler bundan pahalı açıkçası. Performanslarından da emin olmak zor. İkisi bir arada olunca evde de arabada da kullanılır. Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 07:06 5 minutes ago, TatanQa said: Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir Verdim siparişi. Tekrar teşekkürler TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 07:29 bende verdim sipariş. tam aradığım şeydi. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 11:14 Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü? Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 11:57 42 dakika önce, atp said: Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü? Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum Henüz denemedim ama emiş ve itiş gücü bu iş için de yeterli seviyede. Kasa temizliği zamanım geldiğinde test edeceğim artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:33 (düzenlendi) Hıyarlı olsun hocam. Üflemesi yeterliyse PC ve komponentleri temizlik/bakımı da yapılır bununla. Salı günü saat 20:35 Peregrine tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 10:21 13 saat önce, Peregrine said: Hıyarlı olsun hocam. Üflemesi yeterliyse PC ve komponentleri temizlik/bakımı da yapılır bununla. Hıyar üzebilir hocam yaw Peregrine and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 10:27 5 minutes ago, TatanQa said: Hıyar üzebilir hocam yaw Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 13:26 Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde. Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim. Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 07:47 17 saat önce, MilesTeg said: Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde. Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim. Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam Oo hayırlı olsun ! Videoya da bir like gelir artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 10:15 2 hours ago, TatanQa said: Oo hayırlı olsun ! Videoya da bir like gelir artık O iş çoktan tamam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş