Mesaj tarihi: Şubat 17 Just now, MilesTeg said: Böyle bir şey arıyordum hocam iyi oldu teşekkürler Hem üfleme hem çekme olması da avantaj. Piyasada turbo jet fan adı altında satılan ve sadece üfleme yapan aletler bundan pahalı açıkçası. Performanslarından da emin olmak zor. İkisi bir arada olunca evde de arabada da kullanılır. Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17 5 minutes ago, TatanQa said: Ben de f/p açısından bakınca bu kadar memnun etmesini beklemiyordum , son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden olabilir Verdim siparişi. Tekrar teşekkürler TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17 bende verdim sipariş. tam aradığım şeydi. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17 Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü? Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17 42 dakika önce, atp said: Bu üstteki cihaz bilgisayar kasası ici temizliğinde iyi is görür mü? Ps: İnceleme videosunu izlemedim, orda bahsi geçiyorsa bilemiyorum Henüz denemedim ama emiş ve itiş gücü bu iş için de yeterli seviyede. Kasa temizliği zamanım geldiğinde test edeceğim artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17 (düzenlendi) Hıyarlı olsun hocam. Üflemesi yeterliyse PC ve komponentleri temizlik/bakımı da yapılır bununla. Şubat 17 Peregrine tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18 13 saat önce, Peregrine said: Hıyarlı olsun hocam. Üflemesi yeterliyse PC ve komponentleri temizlik/bakımı da yapılır bununla. Hıyar üzebilir hocam yaw MilesTeg and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18 5 minutes ago, TatanQa said: Hıyar üzebilir hocam yaw Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18 Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde. Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim. Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19 17 saat önce, MilesTeg said: Alet geldi az önce. Kısa bir süre şarj edip çalışıp çalışmadığına baktım. Emme ve üfleme olayları sorunsuz çalışıyor. Parçaları da tam. Beni şaşırtan taşıma çantası oldu. Bayağı kaliteli ve şık bir çanta ile geliyor ürün. Başka şeyleri güvenli taşımak için de kullanılabilir çünkü sert kabuk bir çanta yapmışlar. Çok profesyonel değil tabii ancak beklentimin oldukça üzerinde. Araç temizliği veya mangal yakma gibi şeylerde deneyince (unutmazsam) yorum eklerim. Tekrar teşekkürler @TatanQa hocam Oo hayırlı olsun ! Videoya da bir like gelir artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19 2 hours ago, TatanQa said: Oo hayırlı olsun ! Videoya da bir like gelir artık O iş çoktan tamam TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 15:02 (düzenlendi) On 17.02.2026 at 08:27, TatanQa said: Özellikle arabanın halılarını ve koltuklarını temizlemek için portatif bir sürpürge ararken 1099TL ye şu ürünü aldım çok memnun etti . Şimdi baktım fiyat 1349TL ye çıkmış bu tarih itibariyle LINK (ayrıca kanalımda da tanıttım YT LINK ) Böyle bir alette cam kırma ve kemer kesme ne alaka yaw.. Nedir bunlar, nasıl çalışıyor ? Sırf şu iki özelliği merak ettiğim için ben de alabilirim valla bir tane Edit : He tamam şimdi jeton düştü ya. Araçlarda acil durum olayları için. Başta bildiğin pantolon kemeri delme, evde tadilat için cam kesme falan gibi algıladım haha Pazartesi günü saat 15:05 NoFlyZone tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:47 V40max oyun konsolu. Uzun zamandır şöyle bir cihaz almaya niyetim vardı, denk geldim aldım. Konuya çok hakim olmayanlar için bu cihazı şöyle özetleyeyim, atari'den playstation'a kadar 8/16/32/64 bit oyun konsolu varsa bu konsolların oyunlarını istediğiniz her yerde oynayabilmenizi sağlıyor. 40000 oyun yüklü olarak geldiğini iddia ediyor ama oturup saymadım. Her bir oyunun birkaç kilobayte olduğu konsolların zaten çıkmış ne kadar oyunu varsa yüklü geliyor, onun dışında da daha modern ve daha büyük boyutlu oyunlara sahip, PS, PSP gibi konsollarda seçmece yüklenmiş 5-10 tane oyun var. İsterseniz daha yüksek kapasiteli sd kart takarak oyun sayısını arttırabilirsiniz. Ufak bir incele yaparsam, iddia edildiği gibi vintage oyunları bu cihaz ile oynayabiliyorsunuz. Ekran kalitesi gayet yeterli, pil süresi rahatsız etmiyor, sorunlu birkaç oyun yada konsol dışında gayet akıcı ve sorunsuz çalışıyor fakaaaat malzeme kalitesi ve ergonomi olarak felaket. O tuşların kalitesi, şekli ve pozisyonları o kadar kötü ki bu cihazı oyun oynayan birinin tasarlayıp üretip satma gibi bir ihrimali yok. Çok kısa süreli kullanımda bile avuçlarda ağrıya sebep oluyor. D-pad felaket ötesi, aşağı basmaya çalışıyorsunuz Eğer böyle bir hevesiniz var ise bu tipte olan cihazlardan kesinlikle almayın. Hatta hiç almayın, cep telefonlarında hayvan gibi çalışıyor bu emulatörler, eski telefonunuzun işlemcisi bu tip cihazlardaki 3326 işlemcilerinden 10 kat daha güçlüdür. Gamepadli kılıf gibi şeyler var, mis gibi oluyor onlarla TatanQa, Chronos, CandleGarden and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 12:16 21 saat önce, NoFlyZone said: Böyle bir alette cam kırma ve kemer kesme ne alaka yaw.. Nedir bunlar, nasıl çalışıyor ? Sırf şu iki özelliği merak ettiğim için ben de alabilirim valla bir tane Edit : He tamam şimdi jeton düştü ya. Araçlarda acil durum olayları için. Başta bildiğin pantolon kemeri delme, evde tadilat için cam kesme falan gibi algıladım haha Bunları fidyoyla annattık 😬 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 12:23 (düzenlendi) Vgate iCar Pro 2S Bluetooth 5.2 OBD2 OBD2 cihazları arasında hem akü den güç harcamayan hemde en hızlı veri transferine sahip cihaz. Bu yenilenmiş versiyonu. OBD soketine takıyorsunuz. arabayı kapattığınızda uyku moduna giriyor. Kontağı açtığınızda yada uygulamayı açtığınızda yeniden uyanıyor. iPhone ve Android de bir çok uygulama mevcut. Car Scanner en bilinenleri. not: Elektrikli araçlara destek veren tek OBD cihaz da bu ayrıca. Diğer OBD cihazlarını elektriklilerde kullanamıyorsunuz. Bunun desteği var. @stardust hem olmayan özellikleri aktif edebiliyorsunuz hemde görünmeyen parametreleri takip edebiliyorsunuz. Aracınızın tüm sensörlerine erişimi var ( görünüme kapalı bile olsa ) not: Car Scanner uygulamasının CarPlay desteği de mevcut. Aracın her bir parametresini CarPlay de takip edebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. Salı günü saat 12:32 jackjoker tarafından düzenlendi TatanQa, stardust and Whooosh beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş