Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:09 Para var ki alıyorsun hocam, niye linç edelim. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:25 (düzenlendi) Isteyen istediğini alir. Pikachulu kol saati alabilirim mesela kimse de birşey diyemez😃aslında diyebilir. Sonuçta milletin ağzı torba değil ki büzeyim Pazar günü saat 11:27 infestor tarafından düzenlendi MilesTeg and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:41 4 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. turuncu renk daha hafifletici sebep olurdu bence, gri hiç sevmem jackjoker and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:13 Şirketin verdiği 13 ile devam. Bakalım daha ne kadar vermeye devam edecekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 17:11 9 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. Püüü pis zengin ala ala bunu mu aldın tüüüü. Adet yerini bulsun boş bırakmayalım Bu arada ben olsam turuncusunu alırdım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:03 @TiesTorN @MilesTeg Turuncu sevdiğim bir renk değil. Bir de herkes turuncu almış. Ben 17 pro max aldım demenin vurgulu yolu gibi. Ayrıca Turuncu olan modellerde renk atma problemi sık dönüyor. Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 8 hours ago, jackjoker said: Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın. beyaz da hiç sevmem. telefon dediğin renkli olacak Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Burada herkes tilifonunu kılıfsız kullanacak kadar zengin mi yahu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce Şeffaf kılıfa koyuyor ya da evde kılftan çıkarıp standa koyup izleyerek takdir ediyor olabilirler. Veya bir arkadaşım vardı, darbeli/ezikli macbook pro seviyordu (çantanın aynı gözüne hiçbiri kılıf ve ayrı küçük çantaya koyulmamış halde macbook pro, dslr ve objektifleri çuvalda taşır gibi taşırdı; artık görüşmüyoruz... SEP and Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce Rengi beğenilip alınan telefonda, eğer kılıfla kullanılacaksa, şeffaf kılıf gibi bir zorunluluk oluşuyor. Tamamen silikon kılıf bi süre sonra sararıyor, kötü görünüyor. Sert plastik olan şeffaf kılıflar var, onlar da ya çok kaygan ya da dayanıksız oluyor. Son dönemde arkası sert plastik ama kenarları silikon olanlar çıktı ama onlar da kenarlardan sararıyor malzemenin doğası gereği. Arasını bulmak zor, kişiye / tercihe göre değişiyor sonuçta. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş