En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.135 mesaj var

9 hours ago, jackjoker said:

forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. 
hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. 

Püüü pis zengin ala ala bunu mu aldın tüüüü.

Adet yerini bulsun boş bırakmayalım :mrgreen:

Bu arada ben olsam turuncusunu alırdım

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@TiesTorN @MilesTeg  Turuncu sevdiğim bir renk değil. Bir de herkes turuncu almış. Ben 17 pro max aldım demenin vurgulu yolu gibi.
Ayrıca Turuncu olan modellerde renk atma problemi sık dönüyor. Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şeffaf kılıfa koyuyor ya da evde kılftan çıkarıp standa koyup izleyerek takdir ediyor olabilirler. Veya bir arkadaşım vardı, darbeli/ezikli macbook pro seviyordu (çantanın aynı gözüne hiçbiri kılıf ve ayrı küçük çantaya koyulmamış halde macbook pro, dslr ve objektifleri çuvalda taşır gibi taşırdı; artık görüşmüyoruz... :lol:

SEP and Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rengi beğenilip alınan telefonda, eğer kılıfla kullanılacaksa, şeffaf kılıf gibi bir zorunluluk oluşuyor. Tamamen silikon kılıf bi süre sonra sararıyor, kötü görünüyor. Sert plastik olan şeffaf kılıflar var, onlar da ya çok kaygan ya da dayanıksız oluyor. Son dönemde arkası sert plastik ama kenarları silikon olanlar çıktı ama onlar da kenarlardan sararıyor malzemenin doğası gereği. Arasını bulmak zor, kişiye / tercihe göre değişiyor sonuçta.

Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   1 üye