Witcher 3
1 1

Bu konuda 655 mesaj var

Ya bu oyun (W1) çok zor veya çok saçma. Arkadan yenilen damage'in critical olmasına eyvallah ama group fight seçeneğinde arkadan damage yiyeceksem niye group fight diye bir seçenek var? chapter 3'ün bitmesine az kaldı ama artık valla bu şekilde devam ediyorsa W2'yu oynamayacağım. Arkanızı sürekli duvara falan yaslarsanız o zaman sorun yok, iyi de açık alanda nerede bulacaksınız o duvarı? Sırf oyun bitsin diye oynuyorum valla yan görevleri falan ancak ana görevi etkilerse yapıyorum.

unutmadan, hani çok özel öldürme muhabbeti var ya. Onu yaparken en az 5 defa diğer düşmanlar tarafından öldürüldüm...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk oyunu sallayin hocam. Ben de oynamadim. Oynamadim derken, oynamak istedim ama cok kotu geldigi icin oynayamadim. Hikayeyi cok merak ediyorsaniz youtube da birkac saatlik hizlandirilmis film versiyonlari var.

Ama W2 ve W3'u kesinlikle oynamamazlik yapmayin.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya grafikleri falan umursamıyorum, dövüş mekaniği çok saçma. Eğer ben grupla savaşırken arkadan damage yiyeceksem, group fight diye bir seçeneğin var olması başlı başına saçmalık. Ya sırf bu yüzden ölüyorum, başka seçenekten değil.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 6/3/2015 at 17:23, TiesTorN said:

ya ben witcher 1'i 3 defa bitirdim en zorda, ne nazlısınız arkadaş :lol:

youtube'dan walkthroughları izliyorum, adamlarda bende olmayan garip garip büyüler var. Mesela benim şuan kaldığım yerde biri Geralt'a shield veriyor ama bende öyle bir sahne yok. E haliyle adam shield ile herkesi kasap gibi biçerken ben bir halt yiyemiyorum. Kendi büyüsü olan shieldden bahsetmiyorum.

Al bak link veriyorum, bölümün başında bir anda shield'i oluyor ama bende öyle bir şey yok.

https://youtu.be/mw7ohOtGUsg?t=17m16s

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 6/3/2015 at 17:23, TiesTorN said:

ya ben witcher 1'i 3 defa bitirdim en zorda, ne nazlısınız arkadaş :lol:

Ya ben de aynısını yazacaktım ama bitireli çok oldu, zor muydu kolay mıydı hatırlamıyorum ondan ses etmedim  :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bazi kavgalar zordu, birkac denemede gecilebiliyordu ancak. Ozellikle dar alanda cok haydut olunca diye hatirliyorum ben.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ladies of the Wood ve Family Matters questleri gri olmadığı halde, XP alamadığım için 1.05 yamasını beklemeye karar vermiştim. Dün sabah CDPR forumlarında bazı kullanıcıların oyunun bu konuda "rastgele" davrandığına dair tespitlerini okudum. Bunun üzerine adı geçen questleri tekrar tamamladım. Bu sefer XP aldım.   Oyunu oynamaya devam ediyorum. İşin tadı kaçtı. Açıkçası, CDPR bu XP sorununu fazlasıyla hafife aldı ve sorunu yönetemedi. Community tepki vermekte haklı. Aşağıda sayfa başındaki forum başlığı, tepkiyi özetliyor:

http://forums.cdprojektred.com/threads/42937-Addressing-the-no-XP-Glitch?p=1750984&viewfull=1#post1750984

edit: imla

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle questlerle ilgili baya bir fix var bu sefer.

Patch 1.05 for PC now available!

Find the complete list of changes below:

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

45 saati devirdim oyunda.. Herhangi bir bitme belirtisi yok henuz bir ton sey var daha yapacak. Zaten 1 gorev bitirseniz yerine 3 gorev geliyor..

Yalniz savas sistemi pek iyi degil oyunun.. Karambol bir sistem var, hiz veya reflex fayda etmiyor. Yani bir shadow of mordorun muhtesem zevkli kombatini ariyor insan.. Kilici cekmek bile dert olabiliyor bazen, yumrukla canavarlara daliyor falan..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben adalara geldim 2. mapi bitirip, adalarda baydım bayağı, kayboluyorum kalede falan soru işaretleri desen bini bin yerde, 5 gündür girmiyorum oyuna. :(

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Witcher 3'e grafik kalitesi açısından Crysis gibi bir gösterge olmasından bahsedenler de var ki hakikaten son zamanlardaki en iyi kalite budur.

Arkham Knight da çok az süre sonra geliyor özellikle Phsyx ile baya güzel görüntüler ortaya koyacak gibi ancak neticede yine Unreal Engine 3 olduğu için çok çok üst düzey birşey beklemiyorum ancak onu da göreceğiz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok