En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.036 mesaj var

qFmtEUe.jpeg KlBCVBS.jpeg

sadece silksong oynamak için almış olmamak adına yalandan 2 tane de oyun aldım, oynar mıyım bilmiyorum onları, bakacağız :zuh:

şu ana kadar steam deck ve asus rog ally X gibi belli başlı handheld'leri deneme imkanım oldu, bu konseptin mucidi de öncüsü de nintendo.

uzakdoğu'dan şaka gibi fiyata aldım, avrupa versiyonu olmasına rağmen.

neyse artık leş gibi iğrenç bir konsolcu olduğum için bana ne deseniz az, aforoz edilebilirim gönül rahatlığıyla :lol:

Chronos, JardeL, T800 and 3 others beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

XJC-g8SLYqyc.jpg

Ps4 aşırı sesli çalışıyordu , temizletip termal macunu değiştirecek yer ararken ne gerek var diyip aldım.
Dün gece açtım termal macunu şu linkteki (muhtemelen dandik) macunla yeniledim , fana üfledim , radyatör-heatsink yapraklarındaki tozu temizledim tekrar birleştirdim kapattım .
Şu an ses yok harika oldu bakalım 1-2 sene gidecek mi?

4 tane vida arttı. İkisi aynı diğer ikisi hepsinden farklı. 
Bir tane de termal ped mi ne küçük kare bir şey yerde buldum.
Videoda bunlara dikkat edin yerlerinden çıkmasın deniyordu. 
Tabi açıp uğraşmadım.
Çalışsın bakalım böyle.

Chronos and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Altan Yoklar said:

XJC-g8SLYqyc.jpg

Ps4 aşırı sesli çalışıyordu , temizletip termal macunu değiştirecek yer ararken ne gerek var diyip aldım.
Dün gece açtım termal macunu şu linkteki (muhtemelen dandik) macunla yeniledim , fana üfledim , radyatör-heatsink yapraklarındaki tozu temizledim tekrar birleştirdim kapattım .
Şu an ses yok harika oldu bakalım 1-2 sene gidecek mi?

4 tane vida arttı. İkisi aynı diğer ikisi hepsinden farklı. 
Bir tane de termal ped mi ne küçük kare bir şey yerde buldum.
Videoda bunlara dikkat edin yerlerinden çıkmasın deniyordu. 
Tabi açıp uğraşmadım.
Çalışsın bakalım böyle.

Pump out olana kadar bir süre idare edecektir. Eksik vidalar çok sorun çıkarmaz muhtemelen ama eksik termal pad, bellek yongalarından bazılarının fazla ısınmasına sebep olabilir. Mümkünse yerine koymakta fayda var.

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1 saat önce, SEP said:

Pump out olana kadar bir süre idare edecektir. Eksik vidalar çok sorun çıkarmaz muhtemelen ama eksik termal pad, bellek yongalarından bazılarının fazla ısınmasına sebep olabilir. Mümkünse yerine koymakta fayda var.

Çok da güzel oldu çok da iyi oldu!
Hiç iyi olmadı , sonuç başarısızlık.
Kontrolcü yönü ps4'e dönük ve 1 metre içindeyse çalışıyor ama başka tarafa çevirince ya da uzaklaşınca çalışmıyor.
O ince bluetooth anten kablosunun bağlantı noktası bozuldu sanırım. Yani internette sebep bu gösterilmiş.
Yeniden açtım baktım acaba o ince kablo yerinden çıkmış mı diye çıkmamış. Ama o bağlantı noktası zedelenirse çalışmıyor anten vb. diyolla.
Aslında o kablo bağlantı noktası nasıl zedeleniyor anlamadım. Zaten tek hat kablo. Anten kablosu , o noktaya değmesi yeterli nesi zedelenecek ki?
BAXsk.jpg
Kontrolcüyü deliğine çomak sokarak resetleyip kabloyla bağlayıp yeniden tanıttım , düzelmedi.
İşin aslı oğlum oynuyor zaten ps4'ten 1 metre uzaklaşmıyor. Oyundan ziyade youtube izliyor. Yaş 10.
Neyse şimdilik öyle idare etsin.

Bir de oyun açtım , yine bir fan sesi yükselmesi mevcut :(

ek:Sanki o bağlantı noktası ,  işi bilmeyenlerin, acemilerin (ben) açarken o bağlantı noktasını zedelemeleri için özellikle o şekilde yapılmış gibi geldi.

SEP , hocam o termal pedin nereden çıktığını bulmak için hepsini tekrar açmam lazım şu an çok zor geliyor böyle gittiği yere kadar gitsin ne yapayım.

Altan Yoklar tarafından düzenlendi
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni çıkmış. Ne zamandır akıllı saat alayım diyordum buna denk geldik. Sağlık tarama özellikleri yanında bisiklet için de ekstra yeni özellik eklenmiş. Pil süresi de çok iddialı.

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt6-pro/

Kahverengi olan modelden aldım. Kulaklık ve kayış hediyesi de var. 1000 TL de indirdiler kuponla. 15K'ya geldi, böldük üçe.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 hours ago, MilesTeg said:

Yeni çıkmış. Ne zamandır akıllı saat alayım diyordum buna denk geldik. Sağlık tarama özellikleri yanında bisiklet için de ekstra yeni özellik eklenmiş. Pil süresi de çok iddialı.

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt6-pro/

Kahverengi olan modelden aldım. Kulaklık ve kayış hediyesi de var. 1000 TL de indirdiler kuponla. 15K'ya geldi, böldük üçe.

Baya güzelmiş; benim GT4'ün üzerine epey birşeyler eklemişler. İyi günlerde kullanın.

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 hours ago, yarimpower said:

Güle güle kullanın.Bende GT5 Pro var.
Ben çok memnunum, sizinde mennun kalacağınızı düşünüyorum.

Bu yenilerde GT4'deki gibi sadece stres değil detaylı duygusal durum algılama bile var. Ne kadar düzgün çalışır bilemem, bende yok ama ekstra ve güzel bir özellik.

yarimpower beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   1 üye