Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:09 Para var ki alıyorsun hocam, niye linç edelim. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:25 (düzenlendi) Isteyen istediğini alir. Pikachulu kol saati alabilirim mesela kimse de birşey diyemez😃aslında diyebilir. Sonuçta milletin ağzı torba değil ki büzeyim Pazar günü saat 11:27 infestor tarafından düzenlendi MilesTeg and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:41 4 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. turuncu renk daha hafifletici sebep olurdu bence, gri hiç sevmem MilesTeg and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:13 Şirketin verdiği 13 ile devam. Bakalım daha ne kadar vermeye devam edecekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 17:11 9 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. Püüü pis zengin ala ala bunu mu aldın tüüüü. Adet yerini bulsun boş bırakmayalım Bu arada ben olsam turuncusunu alırdım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:03 @TiesTorN @MilesTeg Turuncu sevdiğim bir renk değil. Bir de herkes turuncu almış. Ben 17 pro max aldım demenin vurgulu yolu gibi. Ayrıca Turuncu olan modellerde renk atma problemi sık dönüyor. Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:17 8 hours ago, jackjoker said: Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın. beyaz da hiç sevmem. telefon dediğin renkli olacak Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce Burada herkes tilifonunu kılıfsız kullanacak kadar zengin mi yahu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce Şeffaf kılıfa koyuyor ya da evde kılftan çıkarıp standa koyup izleyerek takdir ediyor olabilirler. Veya bir arkadaşım vardı, darbeli/ezikli macbook pro seviyordu (çantanın aynı gözüne hiçbiri kılıf ve ayrı küçük çantaya koyulmamış halde macbook pro, dslr ve objektifleri çuvalda taşır gibi taşırdı; artık görüşmüyoruz... SEP, Altan Yoklar and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce Rengi beğenilip alınan telefonda, eğer kılıfla kullanılacaksa, şeffaf kılıf gibi bir zorunluluk oluşuyor. Tamamen silikon kılıf bi süre sonra sararıyor, kötü görünüyor. Sert plastik olan şeffaf kılıflar var, onlar da ya çok kaygan ya da dayanıksız oluyor. Son dönemde arkası sert plastik ama kenarları silikon olanlar çıktı ama onlar da kenarlardan sararıyor malzemenin doğası gereği. Arasını bulmak zor, kişiye / tercihe göre değişiyor sonuçta. Mono and Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce telefon bilgim sifira yakin elime versen kulalanamam acamam yegenimle kardesimde var anca onlarida senede 2 goruyorum bis kurcamligim yok social meyada okudugum gordugum ile genel insan tavirlaindan gordogum nette videolarda simdiki kliflarin bi cogu koryuculu huzel pahali telefonu dusmeye koraynlar kilmayan ne super camlar on arka sahane koruyanlar var misal shortlarda sumeshur telefon tamircileriden biri cikio pasa ben takip etigimden degil geyigi dondugunde sabahda okdugumda yazadim ama septen sonra yaziyim aklima geleni iphone 1 ciktigindan bieonce tuslu telefon devirlerde basladi telefonla ukse atmak bu son modelde turuncu tenk meslesi ckti dolasiyla gozuksunisityoerlar car turtincusu kilif alirken bile oy erenkisini aliyo falan jikiflarda camlalra 3-5 bin diyeler de gordum malesahlar normaller yani yle super luxlerinedir acep teefolarin artisligi kullanimidegil havasi orta yas kirizine girmis amerikali gii kirmizi spr araba karsligi oldugundan statu sembolu olarak basit kliflar yada kifsiz kullananlar var telefon yasiyorsa 11 de calisiyordur heralde unutum 13-14 ne sanirim yegendeki emin degilim unuyorum bu elemanlar zati statusu dusuyo hisediyorsa gidip o yuarda bagsetigim tar telfoncuya cikip haci bunun kasasini st modele degistir dyo ne biliyim atiyorum saliyorum telefon 11 gidip 15-16 kasasina yerlestiriyor telefon disqrdan oylegibi oluyo kasa super temiz falanda olsa yapailse takaslayacakyenisinialicakta yamayinca eski telefonu yeni kasaya moteliyo gecen boyle bi videoyada adam telefon cok temiz degmez abi dedi dinlemeti bide 16 kadar benzermisti sanirim 18de comoantlarin teri cok degismis nakartan yanlardan ste gitmis pil yanda tekten ustetoptekun palakya vidalanmisalan cok degistmrisler 17 gecirlerden herbir halt elsmek zorunda kaliyor 15-16 kadar olanlar alip sip sioo yakamiyorlarmis boyle durum varsa bu sadece ay dusurdum kasamcatladi pilim oluyo kamera arkasina cekic geldi hem kamera hem kasa degisin telefonu kllaniyim gibi mantikli islerle olmaz boyle gosteris budalalarin cioinmalar bizim forumda sekil semal seven elet vardir ama telefonunu statu diye kulanan parasi olsa bile calisan edeni cocuhunaesine veriyimde hadi bende yeniliyim gibi mantikli donsumler haric ay yenisni cikti aliyim insanlarinda yok bizde olsa olsa benim akliminalmadi bu isikli camli kasa bizimkiler gosterisleri anca odasinda kendie Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 4 saat önce, SEP said: Rengi beğenilip alınan telefonda, eğer kılıfla kullanılacaksa, şeffaf kılıf gibi bir zorunluluk oluşuyor. Tamamen silikon kılıf bi süre sonra sararıyor, kötü görünüyor. Sert plastik olan şeffaf kılıflar var, onlar da ya çok kaygan ya da dayanıksız oluyor. Son dönemde arkası sert plastik ama kenarları silikon olanlar çıktı ama onlar da kenarlardan sararıyor malzemenin doğası gereği. Arasını bulmak zor, kişiye / tercihe göre değişiyor sonuçta. Turuncu pro max alırsam, şeffaf kılıfı da 6 ayda bir yenileyiveririm Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 10 minutes ago, CandleGarden said: Turuncu pro max alırsam, şeffaf kılıfı da 6 ayda bir yenileyiveririm +1 telefonum sarı-siyah-altın rengi karışımı (poco x7 pro) sırf rengini görmek için şeffaf kılıf kullanıyorum. kılıfı alalı 6 ay falan oldu, yeni yeni sararma başlamış. kılıfın yenisi zaten 150-200 tl falan, kafaya takacak bir şey değil, sarardıkça yenisini al geç. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce o kaliteli kiliflarin hani bi kac binler olanlarin hepsi metalik yada ozel plasitiklerimi seffaflari olmuyor mu merak ettim hic blgim yokta cekicle vuruyoruz kirilmiyo tarzi on camlar varken yani olasidir kalbim sinirim icimi dokdumsede bile uyksuzluk derken furoöu uzun snelerdir olmadigi gibi voltalyim duruyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Şeffaf kılıf tüketim çılgınlığına gerek yok. Retro Man Cave (aşağıdaki kel dostumuz Neil'in yutup kanalı) stili, üzerine peroksit sürüp güneşte bırakabilirsiniz. Çiçek gibi olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 58 dakika önce konuyu fazla taca clairiyorum ama bi tik ferahladim 5 senedir telefonlasmadigim 8-10 senedir gorusmedigim arkadasimi sonrada kardesimi aradim i saat telefonla konustum cok toruldumayakta bvolta atarken ama su an kalbim gumgum degil en azindan olsem para bulsam bi u kadar pahali telefonlar almanin mnasiz buluyorum hani luk pc sacma sapanseyler gibide degilki adam cikar der ki pasam sen 1080p oynarsn ben 4k bana lazim bisi diyemezsin ama ulte uber pro kamerlar asaln manyakliklar konsol seviyeesi oyun gucleri telefon laan bu tamam ai iyi bazi uygulamari real life traslation live tarzi hepsine ok ama bu kadar guc bu kadar pahalilik lazimmi tablete bile ok cocuktur okuçdur istir laptopun yarisi kadar ama 5 kat daha erisebilir tasinabilir ama telefon tamam aldin verdin 130bin lira telefona adam gibi koruyacak kilifsiz falan nasilkulaniyo bak arabaya sacma sapanseyler yatiranlari duydum hem ise yaramiyorlarmis hemde yarasa bile manasiz kaplamalr yapistirmalar sermaikleri ama bu oyle bisi degil duserse kilmasin yada az hasar aldin ucuza tamir olur yada yamulmasin cami cizilmesin evi deonunun nakatarlgini buyuk anahartikti dusutum camicatladi cizildi olmasin masaya koyup maleari arkasi kazasi vizk yamuk oldu dahas sivi onlyeici var eyvallahta benim bildigim gec telefonu laan water resitant denilen saatlerin cogu bile yagmura dayaniksiz yada suya gireme ama yagmura dayanir video goruyorum adamhavuzda cocukaltiyo telefonu suya sokup cocgu cekiyo sonra abi microfonda ses bisiler oldu falan malin degeri var 3000 liralik dandirik mumum ozelikli 10 yil eski teknoljili telefona gorstermeecegimhkoyratliklari 1500-2000 euroluk telefonlara gosterme nedir tamam televisyonun ustunde dantel ortu kapatan nesil olmayalim da bu fazla hayata almammzdim derken alsam bi adam gibi on korumaadam gibi kilif koymadan kulanamazdim icim giderdi vivir zvir delikleri cepten ortamdan dolacakpamugu toufalanda soylemiyorum bile kilfilar engelmesede azaltir omru uzatir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş