Mesaj tarihi: dün 16:57 19 minutes ago, Chronos said: Ben de dyson alinca cok hosuma gitmistim, supuruveriyorum her yeri. Bulasik doldur bosalt yerlestir, camasir katla yerlestir, evi kose bucak supur, tuvalet lavabo temizle, cocuga hanima kendine yemek dusun, alisveris yap tasi yerlestir surekli eksikleri takip et. Cumartesi yogurt almayi unutmusuz haftalik rotasyon bozuldu, bugun esek gibi markete gidecegim. Ulan sayin aile buyukleri, evlenmeden once niye soylemiyorsunuz bunlar var diye. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 13 hours ago, Chronos said: Ben de dyson alinca cok hosuma gitmistim, supuruveriyorum her yeri. Bulasik doldur bosalt yerlestir, camasir katla yerlestir, evi kose bucak supur, tuvalet lavabo temizle, cocuga hanima kendine yemek dusun, alisveris yap tasi yerlestir surekli eksikleri takip et. Cumartesi yogurt almayi unutmusuz haftalik rotasyon bozuldu, bugun esek gibi markete gidecegim. Ulan sayin aile buyukleri, evlenmeden once niye soylemiyorsunuz bunlar var diye. Ahh ah şekerim sorma. Bitmiyor evin işleri Şaka maka durum aynen böyle Chronos and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce (düzenlendi) @Chronos @MilesTeg eve gelince rutinim, hafta içi; bilgisayarı açmak, stalker 2 de kaldığım yerden ilerlemek, Elden Ring de NG+10 da ilerlemek, yeni doom a girip bir kaç deşarj işlemi gerçekleştirmek, yeni fotoğrafları işlemek için adobe uygulamalarını açmak, frederik brown ale biramı soğutulmuş bira bardağım ile kana karışmasını sağlamak, arkadaşlarla iki discord geyiği çevirip evli olan adamların uyku saatiyle dalga geçmesini sağlamak, world of warships de ukraynalı bacıları batırmak kapanış. hafta sonu ise dağ gezileri için evde gündüz olmuyorum. akşamları ise rutinim hafta içine benzer eğer arkadaşlarla bir gece buluşması planı olmazsa. 8 saat önce jackjoker tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce 6 hours ago, jackjoker said: @Chronos @MilesTeg eve gelince rutinim, hafta içi; bilgisayarı açmak, stalker 2 de kaldığım yerden ilerlemek, Elden Ring de NG+10 da ilerlemek, yeni doom a girip bir kaç deşarj işlemi gerçekleştirmek, yeni fotoğrafları işlemek için adobe uygulamalarını açmak, frederik brown ale biramı soğutulmuş bira bardağım ile kana karışmasını sağlamak, arkadaşlarla iki discord geyiği çevirip evli olan adamların uyku saatiyle dalga geçmesini sağlamak, world of warships de ukraynalı bacıları batırmak kapanış. hafta sonu ise dağ gezileri için evde gündüz evde olmuyorum. akşamları ise rutinim hafta içine benzer eğer arkadaşlarla bir gece buluşması planı olmazsa. Çok sıkıcı Chronos and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 21 hours ago, Chronos said: kendine yemek dusun abi ben artik aksam yemek yemeyi biraktim komple. kafa rahat oh mis sabah ve ogle iste yiyorum yetiyor. hatun da zilleri takip oynuyor yemek yapmak zorunda kalmadigi icin. elektrik sarfiyati dustu evin Chronos and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş